Přihlásit | Registrovat
Na Bohemku žádný kotel!
11. 8. 2017 09:51

Na Bohemku žádný kotel!

V sobotu nás čeká veledůležité utkání proti zelené bohemácké lůze. Jestliže se nám podaří vyhrát, pak můžeme jít s klidem do dalšího venkovního špílu. A právě v této chvíli potřebují všichni borci na hřišti naši pomoc úplně nejvíce. Je třeba cítit podporu z plných ochozů, aby bylo vidět, že my se nevzdáváme ani v téhle nepříjemné situaci.

Bohužel, aby to nebylo vše úplně jednoduché, po zápase s Baníkem není Zbrojovka ve složité situaci jen po výsledkové stránce, ale také v mnoha dalších oblastech. Aktuálně je totiž ve velkém ohrožení i náš absolutní vrchol sezony. Ptáte se jaký? Ano, je to ten vrchol sezony, který vás napadá jako první. Je v ohrožení domácí utkání s Rudými. 
Po cílené lži a naprosto zpackaném zákroku našich ozbrojených složek v zápase s Chachary, byla vystavena pro následující domácí zápas podmínka. V případě jakéhokoliv porušení této podmínky hrozí uzavření CELÉHO stadionu pro další utkání – to se Spartou. 
Jedním z bodů důležitých pro splnění podmínky byl i přesun kotle na původní místo do sektoru S. Po dnešní schůzce vedení klubu se zástupci fanouškovských skupin vyplynulo ze strany fanoušků jediné schůdné řešení a to nepřizpůsobovat se policejnímu diktátu zakomplexovaných úředníků a s okamžitou platností kotel ROZPUSTIT.
To znamená, že v sobotních ani dalších zápasech nebude v prostorách kryté tribuny probíhat žádné organizované fandění a to i přesto, že od drtivé většiny veřejnosti chodily jen a jen kladné ohlasy. Vyzýváme každého, kdo do tohoto sektoru dorazí, aby dodržoval návštěvní řád, zaujal místo dle platné vstupenky a podpořil klub maximálním možným povoleným způsobem a to tak, že si koupí pivo, klobásu, sedne si na místo a bude se tiše dívat na fotbal. V žádném případě nevstávejte, neurážejte domácí ani hosty a radujte se snad jen, když Flinta vstřelí gól. O používání pyra snad ani není třeba hovořit. Jakékoliv jiné jednání poškodí jméno brněnských fans a především zasáhne náš milovaný klub a to dost citelně. 
Bude-li se i tak chtít někdo starat o atmosféru na zápase, nově tak musí činit výhradně ze sektoru za brankou. 


Velmi nás mrzí, že neschopnost a selhání těch, kdo by nám měli pomáhat a měli nás chránit, připraví Zbrojovku a hráče o podporu zrovna v této těžké chvíli. Za týmem a celým klubem i nadále stojíme. Jsou však hranice, které by se neměly překračovat a toto je jedna z nich.