Přihlásit | Registrovat
Bitva o Moravu
23. 2. 2018 18:03

Bitva o Moravu

Hned ve druhém jarním zápase půjde o jeden z vrcholů této půlsezóny. Na Srbskou totiž přijede letošní překvapení a to olomoucká Sigma. Situace v tabulce je u obou týmů naprosto rozdílná a oba týmy dělí dvanáct příček. My všichni však doufáme, že na hřišti se tyto rozdíly smažou a my zase budeme moci oslavit tři body.

Poslední moravské derby jsme na Hané prohráli a odjížděli jsme s prázdnou a s pořádnou ostudou k tomu. Sigmě tak máme v sobotním zápase co vracet. Jedná se navíc o první letošní zápas na královopolském stadionu, a tak je pro každého Zbrojováka návštěva povinností, i kdybychom hráli třeba s Jabloncem nebo Boleslaví! 

Abychom diváckou účast podpořili ještě více budou u vchodů do sektorů K, L, M a N připraveny stánky s občerstvením. Sortiment, který v nich bude nachystaný, pomůže zahřát se i v těch největších mrazech. K dispozici budou klobásy, pivo a spousta dalších nápojů. Všichni tak budou mít možnost ochutnat například legendární Švejkovo menu a nebo se zahřát svařákem či grogem. Výtěžek ze všech stánků navíc půjde na podporu fanouškovských aktivit a výrobu chorea. Nákupem tak podpoříte dobrou věc!

Program na sobotní odpoledne je tak v tuto chvíli jasně daný. V sobotu v 15.00 se uvidíme v sektoru L na moravském derby!