Přihlásit | Registrovat
Co náš čeká na jaře?
22. 1. 2017 18:56

Co náš čeká na jaře?

Krátký popis toho, co všechno se odehraje v následujících měsících Ačkoliv do začátku jarní části sezony zbývá ještě více než měsíc, neuškodí si připomenout co všechno nás ve druhé polovině ročníku 2016/2017 čeká. Vezměme to tedy popořadě...

Ačkoliv do začátku jarní části sezony zbývá ještě více než měsíc, neuškodí si připomenout co všechno nás ve druhé polovině ročníku 2016/2017 čeká. Vezměme to tedy popořadě...

První domácí zápas s Libercem

První domácí zápas odehrají naši borci na Srbské poslední víkend v únoru. Hrací datum tedy bude 25. nebo 26. února. Prvním soupeřem který se v letošním roce představí na Srbské je tým Liberce. V jeho bráně se dost možná představí i věčná brankářská dvojka Václav Hladký a tak jistě Zbrojovka i jemu dokáže, že odcházet do průměrného sudetského mužstva se zkrátka nevyplácí.

Výjezd na Slovácko

Hned po domácí výhře s Libercem zajíždíme do Uherského Hradiště na stadiom tamního 1. FC Slovácko. Už tak dost pikantnímu střetnutí přidá na atraktivitě i to, že naši lavičku povede bývalý trenér slováckého klubu Svaťa Habanec. Pro nás fanoušky je pak nespornou výhodou vzdálenost mezi oběma městy, a tak se snad ani letos nenecháme zahanbit a předvedeme support, jaký se na nejslavnější moravský klub sluší a patří!

Domácí dubnový dvojboj

Duben bude ve znamení domácích zápasů. Hned na první aprílový den je naplánován zápas proti Dukle. V tomto měsíci se však na Srbské odehrají ještě další dvě ligová utkání. V polovině měsíce se proti Zbrojovce postaví Peltův zlotým z Gablonze a hned o týden později se se Zbrojovkou střetne další uměle vytvořený fotbalový projekt z Mladé Boleslavi.

Všichni věříme, že na toto utkání dostane na výrobní lince volno i Míra Keresteš, aby si mohl odpočinout od sváření a usednout alespoň na tribunu mezi diváky. Může tak i nadále rozvíjet svoji fotbalovou kariéru, když mu náš klub byl malý. My všichni v Brně věříme, že dosavasních letošních 38 minut v dresu středočechů představuje onen očekávaný fotbalový progres a přejeme ještě jednou tolik. Do té doby Mirku svářej Škodovky o stošest, automobilový průmysl má prý letos táhnout tuzemskou ekonomiku nahoru!

Derby se Zlínem

První květnový víkend do Brna přijede Zlín. Doufejme, že před tímto utkáním už bude Zbrojovka v tabulce mnohem výš, aby toto utkání mělo patřičnou úroveň a borci v červeném tak mohli před slušnou diváckou kulisou hájit titul pro mistry Moravy!

Poslední domácí zápas proti Plzni

Jako poslední se v letošním ligovém ročníku v Krpoli představí mistrovská Plzeň, se kterou jistě dorazí i spousta našich kamarádů, kteří nám v Plzni i po oficiálním ukončení družby zůstali. Od nás tedy bude třeba také masivní účast, aby se tento zápas odehrál v odpovídající atmosféře a zároveň abychom zakončili důstojně celou letošní sezonu.

Turnaj fanoušků ZbrojovCup

Vrchol celé sezony však přijde až se začátkem měsíce června. Hned první víkend se v Brně odehraje svátek fotbalu. Dá se očekávat, že spolu se spoustou míčových kouzelníků, kteří se na hřišti představí, se na události objeví i spousta natěšených fanoušků a jedno je jisté - vodka poteče proudem!