Přihlásit | Registrovat
Darujme krev!
29. 8. 2017 17:02

Darujme krev!

Minulý týden se k nám konečně obrátilo štěstí. Podařilo se nám pokořit největšího a nejnenáviděnějšího rivala. Pojďme tedy tomu štěstí naproti a trochu si vylepšit svoji karmu. Darujme krev a třeba se nám tento dobrý skutek vrátí už za dva týdny v Mladé Boleslavi!

Od půl osmé do dvanácti budou na místě také hráči Zbrojovky, kteří budou pomáhat se vším, co bude třeba. Můžete s nimi tedy probrat aktuální dění, či je pochválit za sobotní výkon. Na místě budou také partneři klubů, kteří zajistí občerstvení pro všechny dárce. Pro ty, kteří splní podmínky, bude navíc zajištěn i odvoz z nemocnice zpět. Jako bonus si pak nachystala Zbrojovka pro všechny dárce malou motivační soutěž. Každý, kdo zvládne až do konce února darovat krev třikrát, získá poté vstupenku do VIPky. Můžete si tak užít duel pěkně v teple a pohodlí místo studené sedačky.

Darovat půjdou také někteří kotelníci, kteří si nechají pro dobrou věc pustit žilou. Přidáte se k nim?

Vzhledem k dopolednímu termínu je pro pracující nutné požádat zaměstnavatele o volno - dárcovství krve je v legislativě České republiky uvedeno v řadě obecně závazných právních přepisů, jejichž společným jmenovatelem je úkon ve veřejném zájmu.