Přihlásit | Registrovat
Kupujeme permice!
21. 6. 2017 21:33

Kupujeme permice!

Ačkoliv letní pauza je právě v plném proudu, je třeba se začít pomalu připravovat na novou sezonu. A jak se na ni nejlépe přiravit? Třeba tím, že si zajistíte svoje místo na stadionu na celý příští ročník! Ptáte se jak na to? Stačí číst dál a vše potřebné se dozvíte z řádků níže.

Hned na začátek je třeba si ujasnit to, co všechny aktivní Zbrojováky zajímá asi nejvíce a to, kde se bude v nadcházejících ligových bitvách fandit. Během letošního jara se potvrdilo, že výborným oživením bylo přesunutí domácích vlajkonošů doprostřed hřiště pod krytou tribunu. S radostí tedy můžeme oznámit, že toto pravidlo zůstane zachováno a kotelníci se tedy nadále nebudou muset strachovat z rozmarů brněnského počasí.

Každý kdo bude chtít pravidelně chodit fandit, by měl zakoupit lístky do prvních šesti řad sektoru L, kde bude sekce vyčleněna pro všechny aktivně fandící. Při nákupu jen stačí zmínit, že chci permici do kotle. Tato permanentka vyjde na 1950 korun, případně pro mladé studující nadšence ve věku 15 až 26 let na symbolických 1100 Kč po předložení dokladu o studiu.

Vstupenky bude samozřejmě vždy možné zakoupit i v den zápasu, avšak nerozhodnete-li se využít akční ceny na permice, doporučujeme zakoupit lístky v předprodeji. Ušetříte si nejen postávání ve frontách u pokladen, ale především peníze, které pak můžete dát za pivo nebo klobásku. Cena v předprodeji totiž bude 150 Kč, v den zápasu pak 200 Kč. Věříme, že tento článek tedy všem fandům našeho klubu objasnil základní dotazy a budeme se těšit na viděnou v další sezoně, především v sektoru L!

P.S. Jakékoliv dotazy můžete zanechat v komentářích k článku.