Přihlásit | Registrovat
Morava je červená!
28. 2. 2018 14:57

Morava je červená!

Máme za sebou druhé jarní kolo, ve kterém na naše hřiště zavítala olomoucká Sigma. Přestože geograficky jsou to naši sousedi, v tabulce jsou od sebe oba týmy téměř nejdál, jak jen to jde. Naštěstí naši hráči se tohoto rozdílu nezalekli a ukázali, že srdce Moravy je pořád Brno!

Další ze soubojů o Moravu se odehrál v sobotním mrazivém odpoledni a na stadion si našly cestu necelé čtyři tisícovky diváků. Spousta dalších potenciálních Zbrojováků totiž bohužel nepochopila důležitost utkání a namísto sledování vítězného tažení naší Flinty, si zvolili pohodlí gauče a sledování hokejové porážky. Snad bude výsledek obou zápasů pro všechny tyto fanoušky do budoucna poučením, že Zbrojovka je vždy na prvním místě!

Ti, co i přes mráz a hokejovou kolizi dorazili na stadion, jistě nelitovali. Hráči zápas odjezdili a na hřišti nechali úplně všechno. Už v prvním poločase jsme se mohli radovat díky trefě Acosty. 

Ve druhé půli jsme mohli slavit podruhé. Bohužel radost nám tentokrát vzal řezník Ardeleanu, který na popud pomezního gól neuznal. Jen tak potvrdil, že na špici zbrojováckého blacklistu je naprosto oprávněně a že v Brně nebude vítán ani nadále.

I přes všechny nepřízně osudu se k nám však několikrát štěstí otočilo také čelem a my jsme nakonec mohli slavit hubenou, ale důležitou výhru 1:0!