Přihlásit | Registrovat
Na Votroky!
15. 9. 2016 23:13

Na Votroky!

Zvotročme je! Po nedělní nepěkné podívané, kterou si užili snad jen sjetí fanoušci zelenobílé pakáže, se další kolo naší eVersicherung ligy přesouvá zase do Štatlu. Tentokrát se u nás představí hráči Hradce u Pardubic, kteří milují změny, a tak neustále střídají první a druhou ligu, doufajíc, že se tak vyhnou stereotypu. Aby to však nebylo stále to samé dokola a nebyla to nuda, tentokrát se rozhodli si ligový ročník zpestřit i změnou prostředí a přestěhovali se i do jiného města. Letos tedy můžeme Hradec u Pardubic klidně překřtít na Hradec u Pardubic z Mladé Boleslavi. A ať těch změn nemají černobílí hosté málo, pro změnu tentokrát po chvályhodné výhře nad Jardovým zloklubem dostanou výprask a ze Štatlu budou odcházet zklamaní jako pan Ajvontmór z hospody U Poutníka.

Po nedělní nepěkné podívané, kterou si užili snad jen sjetí fanoušci zelenobílé pakáže, se další kolo naší eVersicherung ligy přesouvá zase do Štatlu. Tentokrát se u nás představí hráči Hradce u Pardubic, kteří milují změny, a tak neustále střídají první a druhou ligu, doufajíc, že se tak vyhnou stereotypu. Aby to však nebylo stále to samé dokola a nebyla to nuda, tentokrát se rozhodli si ligový ročník zpestřit i změnou prostředí a přestěhovali se i do jiného města. Letos tedy můžeme Hradec u Pardubic klidně překřtít na Hradec u Pardubic z Mladé Boleslavi. A ať těch změn nemají černobílí hosté málo, pro změnu tentokrát po chvályhodné výhře nad Jardovým zloklubem dostanou výprask a ze Štatlu budou odcházet zklamaní jako pan Ajvontmór z hospody U Poutníka. 

My všichni tak máme před sebou skvělou možnost užít si podívanou, ve které brněnští borci potahají Votroky jako správní bojovníci. A protože se budou na trávníku jistě rvát do posledního dechu, je řada i na nás, abychom za Brno bojovali v hledišti a ukázali, komu bude tato sobota patřit! Proto každý, kdo se chce zase a znovu vymlouvat, že musí jít jako votrok do práce, na rodinnou oslavu či podobný nesmysl, si povinně na sobotní šestnáctou hodinu bere volno a bude stát v Kénigu na značkách. 

Ukažme, že porážka od pražských pofidošů nás nijak neodradí od toho, přijít podpořit svůj milovaný klub a udělejme důstojnou kulisu. Všichni musíme ukázat, že to nebude ostuda, až příští rok UEFA přijde do Brna!