Přihlásit | Registrovat
Novinky okolo Zbrojováků
16. 3. 2017 16:51

Novinky okolo Zbrojováků

Jak jsme již na diskuzním fóru avizovali, čeká nás v průběhu jara ještě pár překvapení a změn spojených s naším klubem a tím pádem i s naším občanským sdružením. Proto každý, komu není dění okolo Zbrojovky a Zbrojováků lhostejné by měl dočíst až do konce.

První věcí je událost, kterou už možná bystřejší návštěvníci zaznamenali na oddílovém webu. Protože však víme, že jsou mezi námi i tací, kteří oddílové stránky z různých stránků nenavštěvují, přinášíme aktuální info i zde. 

Pro rodiče, kteří už vyrostli z fotbalových let a v tom nejhezčím dresu na světě neprorazili, je tu skvělá šance být alespoň hrdým rodičem nějakého úspěšného Zbrojováka. V termínech 10.7.-14.7.2017 a také 14.8.-18.8.2017 se pod záštitou fotbalové Zbrojovky odehraje hráčský kemp pro mladé naděje z celého kraje! Přihlásit se můžou děti z ročníků 2007, 2008, 2009 a 2010. Cena celého kempu je 3900 Kč a za to získají mladé zbrojovácké ratolesti dohled špičkových odborníků a profesionálních trenérů. O tom, že ti dělají svoji práci dobře svědčí i pravidelná účast všech mladých zbrojováckých týmů na turnajích se světovým obsazením. Soupeři nám byly napříklady týmy Bayernu Mnichov a nebo FC Liverpool.

Pro bližší info klikejte zde!

Druhá z novinek se týká i těch, kteří zatím žádné zbrojovácké naděje nezplodili, ale podporují dobrou věc a to tím způsobem, že navštěvují tyto stránky. Někteří si již možná všimli, že na našich stránkách se objevily okna s reklamními upoutávkami. Je to snaha jak zkusit vydělat nějaké peníze na provoz na provoz našeho OS, ale i na chorea, fanouškovské produkty atd. Doufáme, že vás nebudou moc rušit a že články budou zajímavé a tím pádem stránky dobře navštěvované.