Přihlásit | Registrovat
Před Spartou pro lístky a na pokec!
22. 9. 2016 14:51

Před Spartou pro lístky a na pokec!

Protože se 2. října koná nejdůležitější zápas letošního podzimu, jsou všichni Brňáci v permanenci. Na zápas s Rudou chátrou se zatím prodalo přes 1500 lístků, a proto se dá očekávat, že fanoušci toto utkání vezmou útokem a bude vyprodáno. Pro ty nejvěrnější tu tak máme skvělou příležitost, jak si už s předstihem zajistit vstupenku a spojit také příjemné s užitečným. Chcete vědět více? Tak čtěte dál

V předvečer sv. Václava se všichni Zbrojováci sejdou v brněnském Semilasse, kde bude přichystán zajímavý program na úterní večer. Každý, kdo si najde chvíli, může se zde zaregistrovat do OS Zbrojováci a stále tak získat uvítací balíček. Kromě toho zde bude připravena možnost zakoupit lístky na zápas se Spartou. Jelikož se jedná o zápas s nejnenáviděnejším soupeřem, dá se očekávat, že bude vyprodáno a lístky budou s blížící se nedělí jen těžko k dostání, tak neváhejte a všichni přijďte. Jako bonus zde bude možnost zúčastnit se debaty s celým týmem.

Hráči budou jistě potřebovat před zápasem s rivalem povzbudit a vyhecovat. Každý dostane skvělou příležitost získat fotky a podpisy našich borců. Nikomu by neměla chybět kartička s podpisem brankářského kouzelníka Johnyho Melichárka. Neuvěřitelně cenným artiklem jistě jednou bude fotka se dvěma kapitány Pavlem Zavadilem a Honzou Polákem a nebo můžete přijít hecnout sparťanského kata Lojzíka Hyčku, který se opět dostává do skvělé formy, což bylo vidět ve středečním pohárovém zápase. 

Takže v úterý všichni na Semále, začíná se v 18:00!