Přihlásit | Registrovat
Překvapení se nekonalo
23. 10. 2017 20:13

Překvapení se nekonalo

Není tomu tak dávno, co jsme s novým trenérem na lávce urvali druhou prvoligovou výhru v této sezoně. A přestože hra nebyla úplně ideální, dával nám výsledek naději, že by se mohlo zadařit i o týden později ve Štruncových sadech. Navíc kouč přišel právě z Plzně a kdo by měl Viktorku znát lépe než její bývalý šéf?

Není třeba dlouho chodit okolo horké kaše a hned si můžeme říct, že se překvapení nekonalo. Jednogólový rozdíl by se snad stáhnout dalo, a tak jsme i po Krmenčíkově trefě všichni tajně doufali v malý zázrak. Na konci první půle ale přišel kolaps a další dva inkasované góly nás definitivně vrátily zpátky na zem a všem bylo jasné, že tentokrát se body do Brna nepovezou. Radost nám tak mohly dělat akorát výsledky z ostatních stadionů, díky kterým nám nakonec soupeři ze spodku tabulky nijak moc neodskočili.

I přes jasnou prohru ale není na místě věšet hlavy. Protože zápasy, ve kterých se bude rozhodovat, teprve přijdou. Prvním z nich nás čeká už tento týden, kdy budeme v sobotu bojovat o body s Duklou. A proto všichni hlavy vzhůru a na porážku s Plzní rychle zapomeňme!