Přihlásit | Registrovat
Šestibodový víkend!
6. 3. 2019 13:50

Šestibodový víkend!

Po dlouhé zimní pauze se nám rozjela znovu i ligová soutěž. Na jaře budeme bojovat o návrat do první ligy a první krok jsme měli udělat již první březnovou sobotu na hřišti Chrudimi. Hned následující den následoval výjezd do Bratislavy, kde jsme podpořili kamarády z bratislavského Slovanu při jejich velké chvíli - otevírání nového stadionu. A víkend to byl opravdu úspěšný, z obou zápasu si naše týmy připisují plný počet bodů!

Před výjezdem do Chrudimi sliboval Šusťa fotbalovou válku a maximální nasazení. Potvrdilo se, že i na jaře bude potřeba naší maximální podpory, aby se hráči vybičovali k těm nejlepším výkonům. Sobotnímu prvnímu gólu do naší sítě a následnému obratu i v deseti lidech přihlížel velice slušně zaplněný sektor hostů, ve kterém jsme našim hráčům vytvořili skvělou atmosféru. A euforii, kterou zažehl Peter Štěpanovský v 88. minutě svým vítězným gólem byla nepopsatelná. První výhru tak máme za sebou a už jich zbývá jen třináct!

Rovnou z Chrudimi někteří Zbrojováci vyráželi na Slovensko, kde se v neděli odehrávalo derby mezi Slovanem a Trnavou. Zápas to byl opravdu velkolepý a to především díky faktu, že tímto zápasem se Slovan definitivně vrátil na Tehelné Pole, kam doopravdy patří. Nám v tuto chvíli nezbývá než to Slovanistům přát a modlit se, abychom se i my jednou vrátili ze Srbské tam, kam patříme. Za Lužánky!