Přihlásit | Registrovat
Už jsme tady!
2. 9. 2016 19:41

Už jsme tady!

Nový web plně v provozu! Tak a je to tu! Po delším čekání se konečně i web Zbrojováků dočkal nové - důstojné podoby! Celý webdesign doznal podstatných změn, které jsou patrné už při pohledu na domácí stránku. Hned na začátku doporučujeme každému návštěvníkovi využít nejméně viditelnou, ale asi nejdůležitější možnost a to zaregistrovat si na stránkách svůj účet. Ptáte se proč byste to měli dělat? Důvod je jednoduchý, na novém webu je rozjeté plně funkční fórum, kde lze diskutovat úplně o čemkoliv! Možnost diskuze je pak i pod jednotlivými články, kde můžete rozebrat výkon našich borců, zkritizovat toho dobytka s píšťalkou a nebo poplyvat ty smetáky, co proti nám nastoupili a nebo zkrátka jen napsat svoje názory k danému tématu.

Tak a je to tu! Po delším čekání se konečně i web Zbrojováků dočkal nové - důstojné podoby!

Celý webdesign doznal podstatných změn, které jsou patrné už při pohledu na domácí stránku. Hned na začátku doporučujeme každému návštěvníkovi využít nejméně viditelnou, ale asi nejdůležitější možnost a to zaregistrovat si na stránkách svůj účet. Ptáte se proč byste to měli dělat? Důvod je jednoduchý, na novém webu je rozjeté plně funkční fórum, kde lze diskutovat úplně o čemkoliv! Možnost diskuze je pak i pod jednotlivými články, kde můžete rozebrat výkon našich borců, zkritizovat toho dobytka s píšťalkou a nebo poplyvat ty smetáky, co proti nám nastoupili a nebo zkrátka jen napsat svoje názory k danému tématu.

Když už je řeč o článcích, u každého článku je možnost sdílet jej na všemožných sociálních sítích, o což prosíme všechny návštěvníky. Protože čím více budeme sdílet naše stránky, tím více lidí o nich bude vědět a tím spíše získáme další nám podobné masochisty, kteří se na Flintu pohrnou, i když ten fotbal zrovna nebude óká a nebo když se zrovna nebude hrát na hypermoderním stadecu za dvě miliardy, ale "jenom" na Srbské.

Zároveň nové webovky obsahují výbornou věc v podobě akutálního "odpočítávadla", které bude vždy ukazovat kolik přesně zbývá času do dalšího zápasu Flinty. Už se vám tak nemůže stát, že místo na Flintu pojedete k babičce na oslavu, kamarádovi na svatbu a nebo za přítelkyní do porodnice. Zkrátka teď je to jednoduché. Nové stránky jsou totiž optimalizované i pro mobilní telefony a tudíž stačí vytáhnout smártfoun a říct:"Hele babi, kryješ se mi se Zbrojovkou, posuň to na jindy!" Zkrátka už nikomu z nás žádný zápas neuteče a to se přece vyplatí! Všichni to oceníme především, až jednou budeme vzpomínat na tuhle titulovou sezonu a budeme si moct říct, že jsme i díky novému webu byli u toho!

P.S. Hned pod tímto článkem můžete otestovat funkčnost diskuze a můžete přispívat svými tipy a nápady na zlepšení webu.