Přihlásit | Registrovat
V Udavačově bez bodu
21. 3. 2019 10:13

V Udavačově bez bodu

Po kanonádě, kterou odnesla žižkovská Viktoria, jsme tentokrát zajížděli na půdu lídra soutěže do Českých Budějovic. S Udavači, jak místním my Zbrojováci přezdíváme, to mělo být pokračování skvěle nastartovaného jarního tažení za vytouženým postupem.

S naším sektorem v zádech nastoupili borci do zápasu a byli jsme to právě my, kdo se dostal do vedení. Celý první poločas jsme tak měli jen samé důvody k radosti. Obvzláště, když po prvním Šumberově gólu přidal dalšího fíka do udavačské sítě Škoďák. Krom výkonu na hřišti gradovaly také naše výkony v hledišti a o poločase už jsme se všichni viděli, jak nakračujeme zpět do první ligy. Nikoho po takovém průběhu snad ani nenapadlo, že by mohla sklapnout slavná Csaplárova past. Bohužel stalo se... 

První gól druhé půle už bohužel padl do naší sítě. Udavači se tak jali mocně dotahovat. Přítrž tomu všemu mohl učinit Lukáš Magera, který však bohužel neproměnil penaltu. Naopak na druhé straně domácí svoji penaltu proměnili a navrch nám přidali ještě třetí gól a obrali nás tak o všechny body, na které už se většina z nás těšila. 

Po závěrečném hvizdu nám tak nezbylo než odjet domů s prázdnou a doufat, že za dva týdny s Prostějovem se našim hráčům povede zaváhání napravit a vybojovat důležité tři body.