Přihlásit | Registrovat
ZbrojovCup je za námi!
8. 6. 2017 20:01

ZbrojovCup je za námi!

Stejně jako každý rok se i letos uskutečnilo fanouškovské klání, kde spolu změřily síly jednotlivé týmy, tvořené Zbrojováky a příznivci spřátelených klubů. Už podruhé za sebou se celá akce uskutečnila na posvátném místě a to na lužáneckém stadionu, který se od dob Švanciho rozlučky pro podobné akce hojně využívá.

Celá akce se uskutečnila souběžně se Soubojem legend, který se konal na místě bývalého hokejového stadionu. Na turnaj se nakonec přihlásilo osm různých týmů a zápolení zabralo celý sobotní den. I přes velmi náročné podmínky, které v horkém počasí panovaly, se podařilo turnaj úspěšně dohrát dokonce a po osmadvaceti duelech jsme mohli korunovat také vítěze celého dne. Tím se stal po suverénní jízdě turnajem tým Ragazzo. Vítězi však nakonec byli všichni, kdo v tropickém vedru dohráli celý turnaj až do konce.

V průběhu celého dne bylo také možné toto střetnutí legend navštívit a zakoupením občerstvení přispět na dobrou věc. Tuto výzvu nakonec vyslyšeli mnozí z fanoušků a celkem se během sobotního dne vybralo přes 11 000 Kč, které poputují na konto nadačního fondu Zbrojovák, který má za úkol pomáhat významným personám zbrojovácké historie. Následně probíhal přesun na již zmíněnou Švanciho exhibici a oslava toho, že všichni ve zdraví přežili.

Konečné pořádí týmů:

1. Ragazzo team - 19b, 2. FK Šavlohodci - 15b, 3. Divize Kyjov - 12b, 4. FC Ty víš kdo - 12b , 5. Slovan - 9b, 6.Ultras - 7b, 7. Zbrojováci - 6, Flinta Fans - 3b