Přihlásit | Registrovat

Diskuzní fórum

Pro možnost přidání příspěvku se prosím přihlašte nebo zaregistrujte

#45404

ivoš | 26.7.2024 23:27

Aspoň, že dnes neprohráli. Někteří by ale hrát neměli. Trenér to nevidí?! A ať už přestanou plivat na Řezníčka, kdyby tady všichni podávali výkony jako on, tak by to bylo super. Teď se mu úplně nedaří, ale měl by tady zůstat, určitě se do toho zase dostane. V Ostravě budou Bazaly, jenom v Brně nenažraní chcou zničit Lužánky bytama a někteří je neustále volí!!!!

#45403

ivoš | 25.7.2024 19:06

Tak stále ohledně majitele ticho po pěšině. Jak to, že menší města peníze na fotbal mají a tady ne??? To se budou pořád prodávat a vychovávat hráči pro jiná mužstva???!!! Kdyby tady nebyl Psotka, tak by to úplně v ...., ještě, že on je aspoň tady. Bartoňku neděkujeme a odejděte!
Z webu 1913
"Ty hvězdy (Janetzky) ať se klidně přeplatí, ale ať maj roční (nebo upravitelný - postoupš, nechás si úrechy, nepostoupíš, deš dolu na 60 a budeš tu makat) smlouvy.. "Maj-nářečí z Čech na Moravu nepatří!!!!!

#45402

ivoš | 22.7.2024 20:48

Výhra dobrá, ale výkon se musí zlepšit!!! Obrana pomalá!! Proč nehraje Hamza, Polák a dat příležitost i dalším mladým! Sváček je lepší než Mucha?? Alliho udržet!!!!

#45401

Nyvlt | 22.7.2024 20:28

Úvodní zápas zvládnutý a hodně důležité tři body . Moc hezké góly ( druhý přímo výstavní ťukec ) a určitě je znát i herní posun oproti minulé sezoně , hrát to ovšem vzadu na tři tak tím si nejsem vůbec jistý. Nepřesvědčil Matekovič , za JŘ momentálně nemáme náhradu. Alli to rozhýbal parádně a pro druhou ligu by byl ohromnou posilou , ale přesvědčovat jej když tady nechce hrát ( nemyslím si že je to u něj o penězích ) není cesta. Uvidíme co další zápas v Opavě , počítám ,že to tak snadné nebude.

#45400

Svaťa | 22.7.2024 16:31

Za pár minut se dozvíme, jak na tom jsme. Jestli si Šural s Pernicou budou hrát se Sváčkem jak to umí, tak to dopadne zle nedobře. Tu jejich hru na malou domů už mají všichni přečtenou. Nevím co zamýšlí vedení s Kubou, ale má prý menší šrámy a jeho start je nejistý. Já bych ho pustil na hostování do ligy aby si dodělal tu vysněnou stovku gólů kterou si určitě zaslouží / když bude zájem / ale jelikož má zájem v Brně dál pro klub pracovat, tak bych ho nerad pouštěl. Tak jdeme nato.

#45399

ivoš | 19.7.2024 23:50 | Příspěvek byl editován

S vlastnictvím klubu je to už komedie. Proč se ten Bartoněk Zb tak drží??? Asi myslí, že bude pořád prodávat hráče, tak ať prodá celou Zb, zájemci byli, ale milostpán je přece nej, nej jen on to myslí se Zb dobře, druzí ne.
Přichystal je kde? Alijagić tehdy tvrdil, že příchodu do Zb nelituje, ale už po roce ju opouští!
Kotula v ČB, tady byl často zraněný!?
V pondělí v televizi ostuda?

#45398

Nyvlt | 19.7.2024 07:19

Máme za sebou předsezónní tiskovku a dle vyjádření a) jdeme na postup b) dochází k přesunu akcií od VB k LZ. Klub jako je FCZ nemůže mít jiné ambice než postup a osobně pokud se LZ stane majitelem budu rád ( čas ukáže jestli tomu tak opravdu bude nebo to bude celé jinak ). Na nějaké dlouhodobé pokračování VB ovšem nevěřím. Co se týká kritizované komunikace s fanouška tak LZ nekomunikuje pořádně ani v Kometě a to je Kometa velkoklubem - prostě není jeho zvykem pouštět informace přes tk a novináře . Osobně budu raději pokud bude FCZ velkoklubem bez komunikace s fans než se plácat jako nyní a pořádat velkohubou tiskovku za tiskovkou. V pondělí nás čeká Jihlava a ta se posílila o Čemáka z Lišně. Toho jsem vždy považoval za velmi dobrého na druhou ligu , tak doufám ,že proti nám ještě nenastoupí. Už první zápasy ukáží jak na tom opravdu jsme a jestli je postupové přání reálné, jenom doufám , že se nebude opakovat loňská hrůza.

#45397

Svaťa | 16.7.2024 12:16

Po dlouhém přemlouvání sebe samotného jsem si dneska koupil s Bednym opět permici a doufám, že nebudu litovat. Doufám že už konečně zveřejní nové vedení FC a že uvidíme ty změny nezměny !!!???

#45396

ivoš | 13.7.2024 18:04

Pokud budou v lize pokračovat tak jako v přípravě, budou rádi, aby se ve 2. lize vůbec udrželi. Ať hraje ten, kdo chce skutečně hrát!
Bartoněk i město je určitě spokojeno, rozpustit, ostudy už nadělali dost!

#45395

ivoš | 11.7.2024 21:03

Oznámí, že vlastník je LZ s Bartoňkem, který bude mít stále rozhodující slovo a hlavně, aby neustále prodával hráče!!!!! Komedianti!!!!!!
Někteří se diví, kde se vzala láska PS ke Zbrojovce. On tady ale už bydlí celkem dost dlouho. Kde se naopak ale vzala láska Kanie k Liberci?!! Křetínský to je kapitola sama pro sebe.
Jednu dobu měli hráči na dresech moravskou vlajku.

#45394

Nyvlt | 11.7.2024 09:18

Baník představil nové dresy a pod klubovým znakem bude vytlačena slezská orlice. Tak to má být , tak je to správně , hlásí se ke své identitě i když momentálně hrají na Moravské straně Ostravy. Baník má schopného majitele. !

#45393

IvyYvi | 10.7.2024 23:00

Původně jsem chtěl svůj příspěvek pojmout jako seriózní úvahu o tom, jak současné dění ve Zbrojovce působí na fanoušky i širší sportovní veřejnost, ale od tohoto záměru jsem záhy ustoupil, protože psát vážně o něčem tak tragikomicky absurdním, jako je současná Zbrojovka, by byla jen ztráta času. A tak nabízím jen humornější a nadsázkou odlehčené zamyšlení.
Do zahájení druholigového ročníku 24/25 zbývá již jen několik málo dní. Zrekapitulujme si, co víme a co nevíme. Víme, že
1) po převedení majoritního majetkového podílu na LZ se novým majitelem Zbrojovky stal VB. Nová
vlastnická struktura pak bude fungovat takto: VB řídí organizaci Zbrojovka Brno a rozhoduje o všech
záležitostech a aspektech jejího chodu. K jeho kompetencím patří získávání a odrazování sponzorů,
určování sestavy a stanovování taktiky na jednotlivé konkrétní zápasy včetně střídání zraněných a
výkonnostně nestačících hráčů, výběr toaletního papíru na toaletách na Srbské apod.. LZ bude v nové
vlastnické struktuře vykonávat funkci Vašíkova dvorního šaška, neboli užitečného idiota, a jeho
kompetence budou zahrnovat především mlčení, neukazování se na veřejnosti, nekomentování ničeho a
nevyjadřování se k ničemu. (Stejně nebude mít v dohledné době na nic čas, protože bude maximálně
vytížený hledáním top brankáře a top beka pro Kometu.) Náplň práce a kompetence pro sportovního
manažera Psotku se teprve rozpracovávají a budou oznámeny nejpozději do konce roku 2030.
2) trenérem je (možná) p. Hyka;
3) uklízečkou hráčských kabin a toalet na Srbské zůstává pí. Kompičková (vzdálená příbuzná VB).
Nevíme,
1) s jakým kádrem bude Zbrojovka v nadcházejícím ročníku hrát;
2) jaký výkonnostní cíl si majitelé stanovili. Je jím například sestup do MSFL již v roce 2025? Nebo chtějí
nejprve konsolidovat kádr, tj., prodat všechny mladé, o které někdo projeví zájem, tedy něco vydělat a pak
teprve sestoupit s týmem složeným z hráčů 38+? Dovedu si živě představit, jak by se Bartoňkovo ego a
narcismus tetelily blahem, kdyby mohl koučovat oba své týmy, tedy Zbrojovku A i B, v mistrovském utkání
na jednom hřišti, tedy za předpokladu, že B tým nesestoupí mezitím zpátky do divize.
Nevíme tedy v podstatě nic, co by zavdávalo důvod alespoň k mírnému optimismu. A tak končím slovy klasika: (S Bartoňkem) Je to marný, je to marný, je to marný.
Možná jsem těmito několika řádky někoho pobavil. Ale, věřte mi, nepsaly se mně lehce. Jsem totiž pamětníkem doby, kdy Zbrojovka hrála fotbal, na který jsme se všichni těšili, na který se dalo dívat a který bavil všech těch 20, 30 a někdy i více tisíc diváků, kteří se na něj přišli podívat. A když Zbrojovka dala gól, bylo to slyšet až v Žabovřeskách. Třeba se něčeho podobného ještě dočkám. Ale to by ji nesměl vlastnit Bartoněk a nesměl by u toho nikdo další šaškovat.


#45392

ivoš | 10.7.2024 20:03

Podbrezová je movitější než Zb, protože Juritkovi asi nabídla lepší smlouvu (peníze).
Zbrojovka tradičně opět v televizi. Proč dávají mužstva, která se loni tak tak zachránila.
Ten Bartoněk nevidí, jak ho fanoušci nesnáší, výplaty posílá hráčům pozdě, ale furt se bude držet, neskutečné!
Co LZ hraje za komedii?

#45391

Nyvlt | 10.7.2024 10:07

Slavie - Podbrezová 4 : 2 a zase se trefil Juritka . Ten odejít neměl , ale Endla klidně oželím . Pořád očekávám , že přivedou ještě někoho do základu ( nejlépe střední generace ).

#45390

ivoš | 9.7.2024 20:22

Tak výprodej opět začíná. Nechce někdo koupit i Bartoňka?
Ten člověk bude škodit a škodit a škodit! Už jsem psal dříve, pokud je cílem Zb prodej hráčů, tak to Zb rozpusťte, ten fotbal se tady nikdy nezvedne!!! I městu je to jedno, hlavně, že Zb vyštvali od Lužánek! V Ostravě se bude stavět na Bazalech, v Brně to samozřejmě nejde, tady pro nenažranost některých musí být byty. Křetínský a Kania podporují sport v Čechách ne na Moravě, to jsou ti "správní Moraváci"!
Konec Zbrojovky pod Bartoňkem!

#45389

Svaťa | 6.7.2024 15:57

Dnes opět návrat ke stereotypu. Hrátky s brankářem, nikdo se neukazoval a nenabízel, chaos v záloze i obraně atd. Nevím proč nehrál Řezňa, ale určitě chyběl. Šural, Endl, Pernica a další už na sobě nic nezmění a budou hrát to stejné jako vždy a to bohužel na dnešní fotbal nestačí. Mladí se snaží, ale musí se vyhrát a je jasné že bez posil to Zbrojovka asi letos nedá. S tímto stavem neudělá nic ani deset nových trenérů. A Juritka nám dal hezký gól.

#45388

ivoš | 4.7.2024 22:29 | Příspěvek byl editován

Nelíbí se mně, jak někteří plivou na Řezníčka. Má ještě smlouvu a měl by tady zůstat. S tím novým majitelem, to už je fraška, kdo to skutečně je! Proč se ten Bartoněk té Zbrojovky tak drží, to má od někoho něco slíbeno, aby ju zničil?! !
Zbrojovka je v republice jednička, co se týká prodeje hráčů, její oslabování a posilování soupeřů, v tom ju hned tak nikdo nepřekoná, v tom je bez konkurence!!! Potom to tady má k něčemu vypadat!
Kolik dá v sobotu branek Juritka?

#45387

Svaťa | 30.6.2024 13:13

Na přípravu to nebylo nejhorší ale přeceňovat výsledek nemá smysl. Stále je to pouze příprava. Hodnocení trenéra i Kronuse je objektivní a přesné. Uvidíme co přinese čas, ale už nebyli vidět ty nesmyslné hrátky s brankářem a podobně. Je to jiný styl hry, je více útočný s méně doteky na míči, rychlejšími přihrávkami a přenášením hry z jedné strany na druhou. Tak ať se daří.

#45386

Nyvlt | 29.6.2024 15:34

Proti Slovácku to nebylo špatné , ale je to příprava ( každý poločas jiná sestava ). Slovácko celkem velké šance , výhru bych nepřeceňoval , ještě by to chtělo posílit.

#45385

Svaťa | 29.6.2024 10:58

Dnes nás v přípravě prověří Slovácko tak uvidíme co je nového a jak se představí nové " posily ".

#45384

ivoš | 26.6.2024 20:51

Divím se, že LZ se něčemu takovému propůjčil. Bartoněk asi vlastník. Mají strach to zveřejnit? Bartoněk je otřesný člověk!

#45383

Svaťa | 25.6.2024 11:29

Já si myslím, že za nitky tahá úplně někdo jiný a že ještě budeme hóóóódně překvapený co za hru se tady děje.

#45382

IvyYvi | 24.6.2024 15:48

Je naprosto šokující, ubohé a trapné, jakou tragikomickou hru s fotbalovou veřejností pánové VB a LZ, příp. další, hrají. Nezaslouží si to ani klub, ani Brno, a už vůbec ne ti, kteří Zbrojovce fandí a věří v lepší zítřky. A budu se jen opakovat: režisérem této hry je VB. Co to je za člověka? Nevím, ale normální být nemůže.

#45381

ivoš | 21.6.2024 23:48 | Příspěvek byl editován

Juritka v Podbrezové. Škoda, že odešel. Asi se mu tady nelíbilo.
Zpráva o novém majiteli samozřejmě nikde!

#45380

ivoš | 17.6.2024 20:03

Proč odchází Juritka?
Zase by Psotka rád prodával mladé kluky?! Pokud budou stále prodávat, tak ať to raději zabalí!! Bartoněk ven!

#45379

Svaťa | 17.6.2024 16:54

Známe sice nové tváře, ale žádné velké posily tam nevidím. Co tam budou dělat Endl, Texl, Šural, Pernica a někteří další mazáci, co defacto málem zavinili svým přístupem a výkony pád do nižší soutěže ? Proč další brankář kterému je 32 a odchytal pouze 16 ligových zápasů a děravý Sváček zůstává na přestup z Plzně ? No nic nového pod sluncem. Bohužel nevidím žádnou velkou změnu, ale necháme se překvapit.

#45378

Nyvlt | 17.6.2024 15:46

Ostrava postaví na Bazalech nový fotbalový stadion až pro 17 tisíc lidí . Radní v Ostravě se už probudili , očekávám to stejné i od těch brněnských . LUŽANKY JSOU NEJLEPŠÍ VARIANTA - byty se dají stavět jinde !!!

#45377

Nyvlt | 17.6.2024 15:38

Oznámené změny odchody / příchody zatím dobrý až na brankáře. Líbí se mi , že i trenér a nový asistent jsou s mužstvem už na začátku přípravy . Přijde mi , že LZ začíná úřadovat ( vidím tam posun oproti minulému přestupáku ) a doufám , že se kádr ještě doplní.

#45376

IvyYvi | 17.6.2024 14:20

Zbrojovka oznámila nového trenéra. (Mimochodem, musí to být mimořádně statečný muž, který miluje adrenalin a velká dobrodružství.) Jinak vše zůstává při starém - veškeré dění ve Zbrojovce je obestřeno záhadnou mlhovinou. Z ní lze vyčíst jediné, a to, že se i nadále nic nemění a nejspíš ani měnit nebude. Jisté je tedy (kromě trenéra) už jen to, že Zbrojovka bude v sezóně 24/25 hrát 2.ligu. Není jisté, s jakým mužstvem. Jisté je samozřejmě i to, že pánové VB a LZ s námi hrají nějakou zvláštní, ne příliš známou hru, na níž je jisté pouze to, že se nehraje podle elementárních pravidel fairplay.

#45375

Svaťa | 17.6.2024 13:21

Slyšel jsem, že začíná čístka v kádru Zbrojovky ale nevím co je na tom pravdy. Hovoří se zatím o Berkovcovi který to nenese zrovna lehce protože se ucházel o nějakou práci u mládeže a o Fouska. To ticho ze strany vedení FCZB se mi ani trochu nelíbí, ale holt musíme čekat, co se z toho vyvrbí. Jsem zvědavej, jak nás budou chtít natáhnout na permicích ????? Už tak máme vše daleko dražší než jinde a to i v první lize.

#45374

Svaťa | 14.6.2024 12:30

Divím se že se někdo našel a odhodlal jít do jámy lvové a tak má můj obdiv. Snad mu bude snad nové vedení FC Zbrojovka pomáhat a nechají mu nějaký čas na rozkoukání a taky poskytnou Hynkovi rozumnou dobu fotbalového hájení. O novém složení vedení i hráčském kádru se zatím mlčí a to není dobré. Jak nebudou větší změny a nepřijdou noví hráči, tak to Hynkovi nezávidím. Ale o tom později až budeme vědět víc. Dnes začíná EURO a tak snad uvidíme kvalitní fotbal.

#45373

Nyvlt | 14.6.2024 11:00

Hynek by mohl být pro FCZ dobrá volba , ale to byli svého času i Pivarník a Habanec a jak to dopadlo. Především je potřeba říznout do kádru a seskládat jej úplně jinak , tak aby se hrál rychlý útočný fotbal .

#45372

ivoš | 13.6.2024 19:22 | Příspěvek byl editován

Jaroslavu Hynkovi přeji hodně štěstí a pevné nervy, velké plus, že sem šel!
Odraz fotbalu i stadiónu je odrazem brněnské radnice. Kdopak tam byl nejvíce roků a pořád má tato strana nejvíce hlasů!! Nejdůležitější pro radnici je zničit Lužánky a stavět byty, které jsou už pomalu tak drahé jako v Praze!!!!!
Bartoněk ven!!! Pokud je ještě nějaké naděje a zázrak,ať to Pavel Svoreň nevzdává! Lidi mu věří!

#45371

ivoš | 4.6.2024 18:55

Reaguje na Nyvlt: Sportovní boss a bobtnající střet zájmů: Chci být platný Brnu, hájí se Zábranský Zdroj: [odkaz] : V… [odkaz] :
V článku je uvedeno , že LZ už je majitelem FCZ . Tak bych očekával , že VB opustí kancelář a bude představeno nové vedení klubu ( LZ to asi dělat nebude ) včetně trenéra pro A tým. Situace v FCZ potřebuje rychlé a perspektivní řešení .

Jen jestli se tomu dá věřit? Už jsem psal hlavně Bartoněk pryč že Zb. Zase se budou prodávat hráči? Pokud ano, tak to raději rozpusťte! V Brně je tolik hráčů a oni nejsou schopni se domluvit a sestavit mužstvo, které bude konkurence schopné.
Jenom perlička. Náš pan předseda vlády měl u vítězství hokejistů Češi. Od kdy se náš stát tak jmenuje? Taky skáče hop, hop, hop.

#45370

Nyvlt | 4.6.2024 10:12 | Příspěvek byl editován

Sportovní boss a bobtnající střet zájmů: Chci být platný Brnu, hájí se Zábranský
Zdroj: [odkaz] :
V článku je uvedeno , že LZ už je majitelem FCZ . Tak bych očekával , že VB opustí kancelář a bude představeno nové vedení klubu ( LZ to asi dělat nebude ) včetně trenéra pro A tým. Situace v FCZ potřebuje rychlé a perspektivní řešení .

#45369

IvyYvi | 3.6.2024 09:38

Operace se zdařila, pacient zůstává ve stavu klinické smrti a podle zákona o zatajování informací si nepřeje, aby se cokoli, co se jeho stavu týká, zveřejňovalo. A tak veřejnost, a hlavně fanoušci, neví zhola nic. To samozřejmě dává obrovský prostor pro nejrůznější dohady a spekulace. Já se už začínám domnívat, že VB dospěl k poznání, že k definitivnímu zničení Zbrojovky, jejímu vymazání z mapy profesionálního fotbalu v ČR a její přeměně na amatérský zájmový spolek potřebuje alespoň ještě jednu sezónu. Proto požádal LZ, aby naoko Zbrojovku převzal, aby tak měl klid na práci a mohl své dílo zkázy zdárně dokončit. Počínání VB mně nijak nepřekvapuje. Od senilního, dementního a vysoce narcistního psychopata lze očekávat cokoli. Ale proč se do role hlavního protagonisty této tragikomedie nechal vmanévrovat LZ pro mě zůstává záhadou.









#45368

ivoš | 2.6.2024 21:46

Co rekonstrukce Srbské?!!!!!

#45367

ivoš | 31.5.2024 19:01

Bartoněk musí samozřejmě zmizet že Zbrojovky, ale jak se na 1913 někteří o něm vyjadřují a i o hráčích, to už je za hranou. Že Bartoněk nejedná čestně, je jasné, ale mluvit o smrti to už je moc.

#45366

Nyvlt | 27.5.2024 15:48

Skončila jedna z nejhorších sezon FCZ a už ji nechci opakovat tak uvidíme co přinese budoucnost . Údajně se hledá trenér tak doufám , že přivedou někoho zvenčí a nebude se to látat z vlastního zdroje . Z první ligy spadnul další moravský mančaft a Zlín / Zlínsko nemá zrovna na rozhazování takže ani nepočítají s rychlým návratem . Každopádně to chce , aby to VB už předal , řízlo se pořádně do složení mužstva , ukončila se děsivá éra a jít za postupem.

#45365

ivoš | 26.5.2024 19:43

V Blesku. Hladkého cesta z Břeclavi do PL.
On začínal v Břeclavi?!!!

#45364

ivoš | 24.5.2024 16:34

Odkaz
[odkaz]
Sídliště místo stadionu na Strahově je nemorální, ale stavět byty v Brně místo stadionu za Lužánkama je morální, že politici v Brně!!!!!!!! Co se tady děje, to už je vrchol!!!!!!!

#45363

ivoš | 20.5.2024 19:19

Reaguje na Nyvlt: FCZ zachráněna a nám skončila nejhorší sezona za poslední roky. Doufat , že se okamžitě začne budov…

Pořád se nadává na komunisty, ale Morava obnovena nebude. Všem po roce 1989 to vyhovuje i když jsou teď ve vládě Moraváci, je Morava nezajímá, je zajímá něco jiného....! Fotbal patří za Lužánky a patří tam i hokej, ten bohužel už bude v Pisárkách.
Jak z 4:0 zdramatizovat utkání, to umí jen Zbrojovka.
Já su zvědavý, jak doplní mužstvo. Bartoněk, ať si uvědomí, kam až za něho Zbrojovka padla a ať už konečně vypadne a neškodí ji!

#45362

Nyvlt | 20.5.2024 13:19 | Příspěvek byl editován

FCZ zachráněna a nám skončila nejhorší sezona za poslední roky. Doufat , že se okamžitě začne budovat nové mužstvo a začal bych golmanem protože Sváček nemůže dělat jedničku ani ve druhé lize , natož v té první . Co se dělo poté co jsme vedli čtyři nula tak to opravdu nestojí za komentář , prakticky to tak je celou sezonu . Jak jsem psal , jako fanouškovi je mi jedno jak si to chlapci mezi sebou rozdělí / prodají , ale taková hrůza se na trávníku už nesmí opakovat. Brno je sice druhé největší město v republice , ale naprosto ztratilo statut MORAVSKÉ METROPOLE a bylo degradováno na obyčejné krajské městečko . Zatímco Praha je financována jako kraj i jako město na obyvatele tak Brno je s 400 000 obyvateli a dojezdem dalších 100 000 lidí přes týden trvale rozpočtově podfinancováno . Píši to celé roky , TO JE DŮSLEDEK PRAGOCENTRALIZACE - LIKVIDACE MORAVY a politického prosazení krajů namísto zemského ( spolkového ) zřízení. Opuštění projektu zemského stadionu za Lužankama a přestěhování FCZ na nevyhovující Velodrom degradace fotbalu v Brně pokračuje . Nelze to svádět na ODS nebo současnou radniční koalici , protože na neobnovení Moravy a prohlubování pragocentralizace mají podíl všechny strany od r. 1993 ( rozpad federace ) viz projekt baráky místo Lužanek , který začal už za Onderky ( čssd ) . Těm , kteří věří , že se FCZ v těchto podmínkách stane velkoklubem tak trochu závidím , protože si to nemyslím , nic tomu nenasvědčuje a pokud nebude obnovena Morava a Brno jako její metropole ( odpovídat tomu musí i rozpočet ) tak to osobně považuji za nereálné. Přesto alespoň na střed v první lize , bez neustálých sestupů a postupů by to být mohlo.

#45361

IvyYvi | 20.5.2024 09:59

Zbrojovka se zachránila, zatím, bohužel, pouze v druhé lize. To je pro klub, reprezentující druhé největší město v republice s téměř 400 000 obyvali, žalostně málo. K její definitivní záchraně ovšem dojde teprve tehdy, až se vrátí do 1.ligy, natrvalo se v ní usadí a bude v ní hrát důstojnou roli, tedy alespoň takovou, jakou hraje Mladá Boleslav (35 000 obyvatel) nebo Uherské Hradiště (25 000 obyvatel). Tohoto stavu lze dosáhnout jedině a pouze tím, že se Zbrojovka definitivně, totálně a navždy odstřihne od VB, který patří k těm psychopatům s nulovou sebereflexí, kteří svou "lásku", o kterou nejsou schopni řádně pečovat a starat se o ni, raději přivedou do hrobu, než by ji přenechali někomu jinému. Pokud nový majitel, ať už jím bude kdokoli (LZ je jen PR nastrčená figurka) tohleto nepochopí, nic se ve Zbrojovce nezmění.

#45360

ivoš | 18.5.2024 17:28

Porazí Kroměříž? Nebo bude zase fiasko?! To by se jim béčko pěkně poděkovalo!

#45359

ivoš | 13.5.2024 20:15

Na 1913 se někteří vyjadřují o hráčích už dost nechutně!!!! Hráči s prodejem nemají nic společného, raději je povzbuzujte!
Nejdůležitější je, aby ze Zb zmizel Bartoněk!

#45358

Nyvlt | 13.5.2024 15:01 | Příspěvek byl editován

Já jsem rád za jakoukoliv budoucí změnu ve vedení i na hřišti v herním projevu. Jestli je prodej transparentní či nikoliv je mi celkem jedno , hlavně at už nastane posun k lepšímu. Obávám se , že Svoreň na to neměl a celkem ten nákup prokaučoval . Takový Kania pochopil už při první schůzce a šel o dům dál . Každopádně u LZ jistá záruka úspěchu a systematické práce je . Jak říkám , je mi jedno jak si to chlapci rozdělí, hlavně ať se hraje pořádný fotbal na který se dá dívat a nejlépe už od příští sezony .

#45357

Svaťa | 13.5.2024 12:03

Reaguje na IvyYvi: Převod vlastnických práv z VB na LZ proběhl, resp. zřejmě stále ještě probíhá velmi nestandardním zp…

Není to tak dávno co jsem na tomto fóru psal, že odkoupení Zbrojovky LZ je podle mého názoru jeden velký podvod. Kde by na tuto transakci tak asi vzal takové finance, když má taktak na provoz Komety ??? Kdo tahá za nitky se asi hned tak nedozvíme, ale určitě to nebude žádný chudák. Křišťálově čistá hra to určitě nebude. Káždá taková zákulisní hra ale vyjde dřív nebo později na povrch a bude to možná pořádná pecka.

#45356

IvyYvi | 13.5.2024 11:30

Převod vlastnických práv z VB na LZ proběhl, resp. zřejmě stále ještě probíhá velmi nestandardním způsobem, protože je netransparentní. Vůbec nerozumím tomu, proč se ještě dolaďují smlouvy a proč se dělá audit. Je vůbec nějaká smlouva podepsaná? A podepíše myslící podnikatel kupní smlouvu a teprve poté začne formou auditu zjišťovat, co vlastně koupil? Nemůže být třeba podepsaná smlouva, podle níž pro fanoušky a média bude jako vlastník vystupovat LZ, přičemž formálním vlastníkem nadále zůstane VB? Jakou hru s námi pánové VB a LZ vlastně hrají?

#45355

ivoš | 12.5.2024 19:45

Přesně, kdo prošel Zb, hrál na 500 %. Proč odešel ze Zb Tauš?
Zb ještě není zachráněná!!

Načíst další