Přihlásit | Registrovat
Arrivederci Stramaccioni
5. 3. 2018 19:22

Arrivederci Stramaccioni

Máme za sebou nedělní utkání se Spartou. I přesto, že vítězství bylo několikrát velmi blízko, musíme brát s povděkem i bod, protože stejně tak jsme několikrát balancovali na hraně porážky. Smutnější však je, že tímto zápasem se patrně končí působení našeho nejoblíbenějšího kouče v dějinách pražské Sparty.

V utkání se nám podařilo navázat na dobrý výkon z duelu proti Olomouci, ve kterém jsme vyválčili cennou výhru. Hráči bojovali a jezdili až do posledních minut. I když jsme za vyrovnaného stavu inkasovali červenou kartu, na našem výkonu to nebyloi téměř znát a v pohodě jsme tak dokráčeli pro venkovní remízu. Díky ní jsme se zase o něco vzdálili sestupovým pozicím. Jak již bylo naznačeno, tento bod má ale i své stinné stránky... 

I když Andrea Stramaccioni na Letné nepůsobil příliš dlouho, do srdcí nás Zbrojováků se zapsal nesmazatelným písmem. Po včerejším utkání, které jsme na Spartě odehráli, se ale židle pod oblíbeným italským stratégem rozhoupala ještě více a všechny fanouškovské obce napříč republikou v těchto chvílích trnou v očekávání, zda se potvrdí předběžné zprávy o sparťanské rošádě. Jestliže se tak stane, nezbyde nám nic jiného než popřát hodně štěstí a především brzký návrat do Sparty.

Díky za všechno, Andreo!