Přihlásit | Registrovat
Do Opavy taxíkem!
17. 3. 2017 11:29

Do Opavy taxíkem!

Při losování domácího poháru k nám byl los shovívavý a nadělil nám přijatelného, ale zároveň velmi atraktivního soupeře. Zřejmě už pro nikoho nebude žádnou novinkou, že na své cestě do Evropy teď Zbrojováci smetou polské kopáče z Opavy! A aby nikomu nebylo po Zbrojovce moc smutno, vyplní nám toto pohárové utkání reprezentační pauzu.

Termín byl stanoven na neděli 26.3.2017 a všichni lidé dobré vůle, kteří pojedou náš klub podpořit, mají cestu naplánovanou už teď! Sraz je v 8:10 u restaurace Bohéma a odjezd je naplánován na 8:30. Až na stadion nás odveze kdo jiný než taxík! Na Slovácku jsme si to vyzkoušeli a teď v téhle jízdě pokračujeme!

Každý, kdo se rozhodne vyrazit tímto způsobem, navíc získává benefit v podobě cesty až přímo na stadion a zároveň má v ceně celého výletu zahrnut i lístek na samotnou čtvrtfinálovou bitvu. Nechme tedy vlaky turistům a vyrazme všichni společně a to našláplým tágem! Cesta vlakem vyjde na 400 Kč a trvá skoro tři neuvěřitelné hodiny! A komu by se po takové době chtělo vyplout z vlaku a ještě bloudit po horké půdě v Opavě? Navíc s dopravou po městě a lístkem na zápas pak cesta vyjde na více než 600 Kč. Taxík se tedy vyloženě nabízí!

Cena za jednu osobu je stanovena na 790 Kč. Závazné přihlášky posílejte na email zbrojovaci@gmail.com do pátku 24.3.2017 a úhrada celé cesty probíhá také klasicky předem a to na účet OS Zbrojováci 2200178929/2010. Poslechněte tedy Řezňu a dojeďte na Chalupáře tágem!!!