Přihlásit | Registrovat
DOM. ZÁPAS: DEN Z je tady!
Pozvánky 7. 5. 2019 11:04

DOM. ZÁPAS: DEN Z je tady!

No a je to tady. Dnešek je DEN Z! To, co jsme si nadrobili, to si taky sníme. Zápas s velkým Z. Buď anebo. Do ní, nebo po ní. Prostě zápas, kde nesmíme uhnout ani o milimetr. Zápas, který bude mít obrovský náboj. Zápas kde se každý hlas počítá. Přivítáme Hradec, kterému poslední dobou dochází dech a toho musíme na domácí půdě využít. Všichni cítíme, že v druhé lize nemáme co dělat. Ač to tak někdy nevypadá, tak my do první ligy patříme. Všichni to víme. Ví to hráči i protihráči. Pojďme všichni společně za postupem. Flinta na hřišti a my v hledišti! Pokud ještě nemáte zakoupené lístky, není na co čekat - nakoupit si je můžete zde!

Apelujeme na všechny fanoušky, přijďte dnes na stadion, Zbrojovka Vás potřebuje. Kdy jindy musíme tlačit naše hráče do vápna soupeře než teď. Teď! Dnes se rozhodne, jestli postoupíme do baráže a zaútočíme zpět do 1.ligy. Ne včera, ne zítra, ale dnes! Každý fanoušek je dnes potřeba v sektoru L – vytvoříme od začátku zápasu bouřlivou kulisu, dnes nehrají jen hráči, ale budeme v tom všichni za společný cíl – postup do 1. ligy!

Před začátkem zápasu můžete navštívit fanzónu (házenkářské hřiště ulice Vodova), kde můžete potkat čerstvého šampiona polotěžké váhy Rizin FF Jiřího „Denisu“ Procházku. Od 16:00 bude na místě probíhat jeho autogramiáda. V sektoru dále uctíme choreem zesnulého odchovance našeho klubu Josefa Šurala – proto přijďte do sektoru včas, sraz fanoušků je klasicky 20 minut před výkopem – tedy v 16:40! Buďte prosím přesní, ať choreo hezky vyjde a důstojně se rozloučíme.

No a pak to vypukne. Boj o třetí barážovou příčku. Dnes budeme v kotli všichni 90 minut fanatici a pevně věříme, že dnes okolo 18:45 propukne na stadioně vítězná euforie!

Profil soupeře: FC Hradec Králové

Hradci poslední zápasy sice docházel dech, ale v zádech má utkání se suverénním lídrem soutěže Českými Budějovicemi, ve kterém ukázal, že se s ním stále musí počítat. My jsme zatím kvůli pravidelné rubrice „všichni jsou menší než Brno“ spočítali votroky, kteří v tomto rodišti (nikoho zajímavého) žijí a je jich pouze 92 742 přátelé!!Tedy přesně o pár tisíc méně, než Brno-Střed (96 875) o víkendu, kdy se domů vrací všichni Pražáci. V týdnu zase vždy zchudne na svých 64 000. Nicméně ke kádru.

Velmi zajímavé jméno najdeme v Hradci už na lavičce. Zdenko Frťala, si údajně občas frťana dá, ale pouze po vítězném špílu. Takže na jaře začal držet radši „suchý únor“. Co je ovšem obdivuhodné, je stav obdržených branek jeho týmu. Pouhých 16 inkasovaných gólů je fantastická vizitka obrany Hradce, včetně 35letého gólmana Ottmara, imitátora Jardy Jágrovýho, který na dotaz, zda se někdy ostříhá odvětil pouze “až Jarda skončí s hokejem“...

Tak se budeme modlit, ať se dočká a nedopadne stejně jako zbrojovácká legenda z Tábora, který se neostříhá do té doby, než se najdou v Iráku zbraně hromadného ničení.

Zajímavým jménem na hřišti bude i Filip Zorvan, tento drobný 23 záložník, který na jaře vsítil tři góly. A pokaždé když se tak stalo, tak Votroci vyhráli. Zajímavostí je, že tento bývalý mládežnický reprezentant pochází z rozvětvené fotbalové rodiny, podobně jako u nás třeba Doškové, či Kroupové. Taková malá fotbalová mafie. Jeho bratranec je nám dobře známý pardubický útočník Pavel Černý, jehož asistence před měsícem mírnila prohru Pardubic u nás 3:1. Je také synovcem bývalého československého reprezentanta Pavla Černého (tady se domníváme, že je zcela zjevný inteligenční defekt maminky při pojmenovávání potomka) Prvního Čecha, který se na začátku devadesátých let prosadil v Japonsku, kdy od r. 93 nastřílel v 78 zápasech 29 gólů. Pavlů Černých v historii bychom nalezli ještě mnoho a někdo říká, že jeden byl při přistávání viděn Armstrongem, jak mizí s míčem v kráteru za Appolem. Jsou prostě všude. Člověk, aby se bál otevřít konzervu. Ať je to, jak chce, my jen víme, že jeden převlečený Černý, Zorvan, bude dnes naším protivníkem. Pojďte udělat famílii Černých smutnou a přijďte dnes podpořit Flintu!! Zápas jara je tu!

Související zápas

Zbrojovka
HRK
úterý 7. 5. 2019, 17:00