Přihlásit | Registrovat
DOM. ZÁPAS: Poslední Vítkovice jedou k nám. Vyhrajeme?
Pozvánky 23. 8. 2019 16:30

DOM. ZÁPAS: Poslední Vítkovice jedou k nám. Vyhrajeme?

Kdy, když ne teď? Koho, když ne Vítkovice!

Máme před sebou další domácí zápas. Sice do něj půjdeme jako favorité, protože Vítkovice se krčí na samém dně druholigové tabulky, ale také do něj půjdeme po první prohře v sezóně. Navíc po naprosto bezkrevném výkonu, který všichni u televizních obrazovek viděli a ti co byli přítomni na Julisce i cítili. I když vedení vytyčilo jasný cíl a také nás tak celá fotbalová veřejnost vnímá, jako hlavního favorita na postup z prvního místa, tak výsledky jsou opravdu slušně řečeno za očekáváním. Nicméně stále je čas. Stále vnímáme kolik je ve hře bodů. Soupeři budou také ztrácet, ale takto lehkovážně ztrácet body by se nám nemuselo již vylplatit.

Sportovní vedení reagovalo na vývoj tím, že přivedlo jednoho z nejllepších útočníků druhé ligy posledních let. Jan Pázler přichází na hostování s opcí z Liberce. Jak se mu bude dařit pod tlakem, který se dá říct ještě nezažil, protože ke vší úctě např k Hradci, Znojmu nebo Dukle, tyto týmy se s Brnem samozřejmě nedají srovnávat :) Navíc přichází době, kdy se Flintě ne úplně daří a o to větší očekávání od něj fanoušek bude mít. Takže Džanku. Hodně štěstí ve Zbrojovce.

Profil soupeře: MFK Vítkovice

I když se Vítkovice krčí na posledním místě, tak si musíme uvědomit, že mají pouze o dva body méně než my(sic!). Pořád je to ale soupeř, kterého musíme poraziit rozdílem třídy. Vítkovice nemají o moc jiný kádr, než nad kterým jsme v loňské sezóně zvítězili 4:2.

O městu se dá říct asi jen to, že je.

Hráč kterého se vyplatí sledovat, tedy pokud ho trenér Balcárek nasadí,  je rozhodně Filip Zorvan. Tento mladý ofenzivní záložník, který přišel na hostování z Hradce Králové se v loňské sezóně trefil pětkrát má rozhodně co nabídnout. Stejně jako další nováček ve Vítkovickém dresu, plzeňský Jan Suchan.

Související zápas

Zbrojovka
VIT
pátek 23. 8. 2019, 19:00