Přihlásit | Registrovat
DOM. ZÁPAS: První bitva pod novým trenérem Machálkem. Zvládneme ji?
Pozvánky 18. 10. 2019 10:49

DOM. ZÁPAS: První bitva pod novým trenérem Machálkem. Zvládneme ji?

V repre pauze se toho ve Flintě neudálo moc, ale to co se se událo bylo rozhodně velmi důležité.

Vyměnili jsme trenéra! Šusťu jsme nahradili úspěšným trenérem Líšeňského „zázraku“ p.Machálkem.

Pavel Šustr nicméně odchází se vztyčenou hlavou. Má za sebou premiéru na lavičce mužského A týmu. Po převzetí na konci minulé sezóny, se tým obdivuhodně zvedl a začala stíhací jízda, která díky  6 vyhranými zápasy v řadě, znamenala jistotu barážové příčky. Obrovské nadšení a euforie z výher, bodů, předvedené hry, bohužel zastavila FAČR. Respektive pan Chovanec s panem Wilczekem, kteří na dvojutkání roku delegovali „kata“ Ardeleána. Pravdou je, že výkonem ve venkovním utkání v Příbrami jsme mu to značně ulehčili. Někteří jednotlivci viz náš „oblíbenec“ Škoda, který se nerozběhl (byl samozřejmě loa ke svému novému zaměstnavateli) a byl střídán už ve 30 minutě, opravdu nepředvedli žádnou lambádu. Ač sezóna skončila neúspěšně, tak hra v posledních měsících dávala do začátku nové sezóny naději, že se bude bojovat o přední příčky zajišťující postup, či baráž.

Bohužel to dopadlo naprosto nepochopitelným fiaskem a naprosto stejní hráči kteří porazili v posledním zápase základní části Jihlavu 6:1, či zápas předtím Třinec 5:0, tak s totožnými soupeři jsme o pár týdnu později prohráli, respektive remizovali. Korunou všemu byl asi výkon na Dukle, kdy i nejotrlejší fanoušek už musel zvednout varovně prst. Hráči si trestuhodně zahrávali s fanoušky i s trenérem. Pro fanoušky Zbrojovky je prostě potupné sledovat remízy s Vlašimí či Třincem.

Že se něco musí změnit bylo ve vzduchu již před první reprezentační pauzou. Jak se říká..Než vyměnit 11 hráčů, raději odvolat trenéra. A tak se také stalo. To že byl Šustr odvolán nemění nic na tom, že zde zanechal výraznou stopu. Vyzáží, upřímnou mluvou, přístupem k hráčům i fanouškům byl něčím naprosto ojedinělým. Myslím, že nemluvím jen za sebe, když si přeji, aby nasbíral ligové zkušenosti a za pár let byl zpět a my mohli vídat jeho zlomený nos a šedé teplákovky zase na lavičce Zbrojovky.

Trenére, děkujeme za vše!

Trenére Machálku, chlapci naši skoro vlastní! CHCEME VÍTEZSTVÍ! Odvetu za potupnou prohru ve šluknovském výběžku! Za vajíčka vhozená do našeho sektoru! ZNIČTE JE!

Související zápas

Zbrojovka
VAR
pátek 18. 10. 2019, 19:00