Přihlásit | Registrovat
DOM. ZÁPAS: Rozjel se vlak teda až v Sokolově?
Pozvánky 8. 8. 2019 22:13

DOM. ZÁPAS: Rozjel se vlak teda až v Sokolově?

Další domácí zápas je tu. Na našem hřišti přivítáme ambiciozní tým ze severu čech Ústí nad Labem.

Novinek z našeho tábora není mnoho. Ty nejdůležitější jsou zřejmě výměny na trase Flinta -  Líšeň. Ke dvěma zbrojovákům, kteří již v Líšni působí a mimochodem velmi úspěšně, se tento týden stěhuje na půl roční hostování  útočník Martin Zikl, opačným směrem putuje náš bývalý hráč David Krška. Ten sice ve Zbrojovce fotbalově vyrostl, ale do A týmu nikdy neprobojoval, takže pro něj to bude v dospělém fotbale na Srbské premiéra. Uvidíme zda tato rošáda vyřeší problém, který nás trápí již od minulé sézony a letošním odchodem Ládi Krejčího se ještě prohloubil. Totiž nedostatek kreativních a tempo měnících přihrávek ve středu pole. Spolehlivý dispečer nám zatím opravdu chybí. Mohlo by se zdát, že zvolením dvou defenzivních záložníků v Sokolově se tato situace vyřešila, ale je třeba mít daleko více varikant. Takže tímto Davidovi přejeme rychlou aklimatizaci a hodně povedených utkání v našem dresu. Příjemnou novinkou je letošní podepisování našich nadějí. Dalším „vyvoleným“ se tento týden stal Míra Kroutil a podepsal první profesionální kontrakt. Trenéři si od něj slibují ofenzivní  sílu v nově vybudovaném  „Béčku“. 

Oběma tedy gratulujeme a doufáme, že nám přinesou hodně fotbalové radosti.

Klasický sraz kotelníků je stanoven na 18:40 v sektoru L! Doufám, že do sektoru přijde co nejvíce nažhavených fanatiků hnát náš tým za vítězstvím. Minule nám to moc nešlo, tak věřím tomu, že překonat náš výkon (pro upřesnění, bavím se teď o výkonu v hledišti, výkon na hřišti překonat nemůže být problém) ze zápasu s Pardubicemi  nebude problém. Snad nám půjdou naproti i hráči a kolem 9té hodiny večerní propuknou oslavy vítězství. 

Před zápasem budou kolem stadionu chodit kluci z kotle s kasičkami a budou vybírat na choreo, vlajky a provoz kotle. Každému, kdo nám do kasičky hodí nějaký příspěvěk moc děkujeme.

Profil soupeře: FK Ústí nad Labem

Ústí není náš úplně neoblíbenější soupeř. Co si budeme povídat. Všech 7 co si pamatujeme loňský výjezd, by jsme mohli vykládat. Jestli je to tím, že Armu vede náš bývalý trenér Křeček, težko říct.

V každém případě disponuje jedním z nejmladších kádrů v celé druhé lize s průměrným věkem 23,3 let. Takže jedna z největších výhod by měla být na naší straně. Zkušenost. Hráč který stojí pozorování je zcela jistě talentovaný kapitán reprezentační U19 Tomáš Vlček. Zajímavostí je, že pokud nastoupí za Armu, tak to bude za týden již třetí utkání do kterého zasáhne. Kapitán výběru Luboše Kozla totiž v tomto týdnu sehrál dva reprezentační zápasy s Gruzií.

 

Související zápas

Zbrojovka
UNL
pátek 9. 8. 2019, 19:00