Přihlásit | Registrovat
DOM. ZÁPAS: Start jara je za dveřmi
Pozvánky 5. 3. 2020 17:30

DOM. ZÁPAS: Start jara je za dveřmi

Tak je to tu. Fanoušky dlouho očekávaný začátek ligy. Každý, kdo má Flitnu v srdci musí cítit příjemné šimrání v břiše či podbřišku a pokud na vás nesedí zrovna Vaše žena, nebo medvídek mýval, je to zcela jistě proto, že naše Zbrojovka v neděli hostí Sokolov a vy se nemůžete dočkat až vyrazíte na statek si zařvat „Vzhůru Brno“

V zimní pauze by se možná zdálo, že se kromě pár přípravných utkání nice nedělo. Opak je ale pravdou. Pojďme si to okurkové období v rychlosti shrnout. Pro mne dvě nejdůležitější. Každá z nich jako noc a den. Při jedné mé srdce krvácí a při druhé se krvácení zastavuje a začne poskakovat radostí.

Odchod kapitána Meggyho je pro nás ztráta jak po fotbalové stránce, tak po stránce lidské. Po dlouhé době jsme v něm měli opravdového kapitána, leadera a směrem k nám fanouškům vstřícného borce, který se nikdy po nepovedeném výkonu neschovával a na rozdíl od některých jiných, byl ochotný si poslechnout kritiku od fanoušků směrem k jeho výkonu, či výkonu týmu. Takže díky za vše a ať se ti Meggy v životě daří, a nejen já tě občas pojedu do Záp podpořit.

Co se týče radostné zprávy, tak ta je dá se říct, jako by se nám upsal Zlatan. Zlatan to sice není, ale pro nás je to zpráva obdobná. Ondra Vaněk s námi podepsal smlouvu na dva roky! Každý kdo viděl hru Flinty po jeho příchodu (kromě tragédie na Žižkově), musí zajásat, protože dopad na hru a přínos na hřišti byl očividný. Ondra je nadstandardní hráč na první ligu, natož pro druhou. To, že tu podepsal „dlouhodobou“ smlouvu takový hráč, jasně dokazuje, jaké ambice máme. Věřím, že tým postavený kolem Ondry, Eisiho a Dreksy teď na jaře ukáže zač je toho v Kéniku loket.

Profil soupeře:

Od doby, co odešel Petr Glaser se tam vlastně nemá smysl o nějakém fotbalu bavit. Pro nás dobře, pro Baník… To je mi jedno… To, že nejlepší střelec je obránce Čihák se třemi góly a druhý je Staník Vavrů mluví samo za sebe.

Jediná posila je tedy asi v bráně. Kdy z Bohemky přišel zkušený gólman Fryšták.

Tak hurá v neděli na statek, nikdy nevíte, kdy Vás CoronaVirus sejme a už se na Zbrojovku nedostanete.

P.S. Věděli jste že, když vykoupíte všechno zboží v supermarketu, tak budete vůči CoronaViru imunní?

Související zápas

Zbrojovka
SOK
neděle 8. 3. 2020, 17:00