Přihlásit | Registrovat
Družební víkend!
28. 2. 2019 10:50

Družební víkend!

Po dlouhé zimní pauze nám opět začíná období ligových zápasů, kde budeme tentokrát bojovat o návrat mezi elitu. A aby toho nebylo na první víkend málo, hned po zápase s Chrudimí nás čeká družební zápas kamarádů ze Slovanu!

Program každého Zbrojováka na tento víkend je jasný. Začíná už v sobotu brzy ráno vstáváním na vlak do Chrudimi, kam si naše Flinta pojede pro tři body! Vlak odjíždí v 06:54 z Brna, sraz tedy bude nejpozději v 06:40. V 10:15 už pak na chrudimském stadionu konečně začne dlouho očekávané tažení za návratem do první ligy. Jak říkal už v úterý Šusťa, bude se jednat o velký boj a borci tak budou potřebovat co největší podporu z naší strany. Proto se snažme vyrazit v co největším počtu! 

Po návratu do Brna už potom mohou začít přípravy na druhou část krásného fotbalového víkendu a to výjezdu na velký zápas našich slovanistických kamarádů. Slovan se po dlouhé době vrací domů na Tehelné pole a jako soupeř tentokrát dojede trnavský Spartak. Bude se tedy jednat o derby, kde bude potřeba i naše podpora. Všichni si tedy udělejme po dlouhé zimní pauze dva dny čas a podpořme kluby našeho srdce!