Přihlásit | Registrovat
Mobilisace!
3. 11. 2016 17:30

Mobilisace!

Bitva o Moravu už tuto sobotu Naši kapitáni z poslední doby - Mercedes a Zavoš v pondělí vyhlásili mobilizaci a povolávají všechny Zbrojováky v plné polní do sobotní bitvy ve Zlíně. Jak vidíte vpravo na našem počítadle, je už opravdu nejvyšší čas obepsat všechny, kamarády, známé, manželky, milenky a každého, kdo svým hlasem může přijet podpořit naše borce v boji o Moravu.

Naši kapitáni z poslední doby - Mercedes a Zavoš v pondělí vyhlásili mobilizaci a povolávají všechny Zbrojováky v plné polní do sobotní bitvy ve Zlíně. Jak vidíte vpravo na našem počítadle, je už opravdu nejvyšší čas obepsat všechny, kamarády, známé, manželky, milenky a každého, kdo svým hlasem může přijet podpořit naše borce v boji o Moravu. Do zápasu budeme vstupovat jako remízoví králové, ale přijeďme předvést, že na Moravě jsme králové i na hřišti a taky hlavně v hledišti. Zanechte všechny rodinné kratochvíle, obědy, oslavy, setkání, práce a další nedůležité věci. Kapitáni prostě vyhlásili mobilizaci a to dle branného zákona znamená výjimku ze všech těchto akcí pro všechny, kdo pojedou do Gottwaldova v červených barvách! 

Do boje na tribunách nás všechny povede Pavel Zavadil, který bude evidovat všechny brance od sobotních 12:00 na stadionu za Lužánkami. Až uzná za vhodné, poté vyrazíme dobýt Zlín a celou Moravu! Na hřišti pak borce povede kapitán Honza Polák, který společně s jeho mužstvem jistě ocení každou hlasivku, která Zbrojovku v tomto klání podpoří. Už není na co čekat... V sobotu všichni do Zlína... Za Brno! Za Zbrojovku!!