Přihlásit | Registrovat
Moravské záchranářské derby!
12. 4. 2018 12:51

Moravské záchranářské derby!

Domácí dvojzápas je za námi a bohužel s ne moc valnými výsledky. I přes zlepšený výkon celého týmu máme ze dvou domácích utkání pouhý bod, prostě Škoda mluvit. Je tedy třeba tyto nepovedené dva týdny hodit za hlavu a soustředit na aktuální kolo, ve kterém budeme zajíždět na hřiště Slovácka.

Zápasy v Hradišti bývají z pohledu Zbrojováků velmi atraktivní a pokaždé slibují velmi slušnou atmosféru. Tentokrát bude duel okořeněn ještě dalšími okolnostmi, které mu předcházejí. Oba dva týmy se nachází v přímém ohrožení sestupem a nejedná se tak o zápas, ve kterém se hraje o tři body. V tomto duelu půjde, jak se tak říká, o šest bodů! Sobotní vítěz si velmi ulehčí v probíhajících záchranářských bojích.

Dá se tak očekávat velmi napjatá atmosféra a my musíme udělat vše proto, aby se tento duel zařadil po bok těch legendárních. Inspirací nám může být například výjezd v prvním kole po návratu do první ligy, kdy jsme hlediště naprosto ovládli a Zbrojováci tak neměli konkurenci.

Vezměte tedy všichni svoje auta, kola, vlaky, autobusy či další dopravní prostředky a vyrazte podpořit naše hráče do Uherského Hradiště v klíčovém zápase, který dost napoví o naší budoucnosti v první lize! Vyburcujme tedy všichni kluky k co nejlepšímu výkonu, aby ta budoucnost byla světlá a prvoligová!

Vlak z Brna odjíždí v 13:28, tak nezapomeňte na nádraží přijít s dostatečným předstihem pro nákup lístků. Na tento výjezd jsme také udělali nová trička - " Bojujte za Brno " která si budete moci zakoupit možná již ve vlaku, nebo před sektorem hostí. Předpokládaná cena - 300Kč.

Ať žije Brno!