Přihlásit | Registrovat
Nevydařená sobota
12. 3. 2018 20:22

Nevydařená sobota

Měl to být krásný den! V nohách jsme měli několik zápasů se šťastným koncem, ke kterému jsme ale vždy došli zaslouženě a především díky skvělému týmovému výkonu. Po nekonečných mrazech nám navíc sobota slibovala krásné počasí, před branami stadionu se podávalo Švejkovo menu... Zkrátka nic nenasvědčovalo tomu, jak to nakonec dopadlo!

 

Po vydařeném zápase na na Letné si většina Zbrojováků přála, ať získáme tři body pro našeho odvolaného kamaráda Andreu S. Bohužel však přišel start jako z těch nejčernějších snů a naši už ve druhé minutě vytahovali míč ze sítě. Kotel se ani tímto úvodem nenechal zlomit a pokračoval neochvějně v dalším povzbuzování. Kdo se však zlomit nechal byli naši hráči, kteří si za další půlhodinu nechali vstřelit další dvě branky a už po půlhodině hry nám bylo jasné, že je po zápase a že tentokrát tři body pro Andreu nezískáme. Výsledek byl podobný jako zde:

Všichni, kdo v sobotu dorazili na Srbskou podpořit Zbrojovku si zaslouží obrovský dík. Atmosféra byla výborná a po zápase ji ocenil i náš pan trenér. Jediný, kdo si tak dík nezaslouží, jsou hráči, které místo poděkování vyzýváme k zamyšlení. Toto jsme si za výkony v ochozech nezasloužili. Nezbývá než doufat, že příště už to bude zase ta stará dobrá Zbrojovka, jak ji známe z jarních zápasů!