Přihlásit | Registrovat
Předsezónní prosba fanouškům Zbrojovky
Ostatní 6. 8. 2020 13:58

Předsezónní prosba fanouškům Zbrojovky

Vážené fanynky a fanoušci, Zbrojováci,

pomalu, ale jistě se blíží začátek nové sezóny. Dovolte nám, abychom se na začátek vrátili ještě k té minulé. Konec sezóny jsme na hřišti defacto vyhrávali, fanoušci si zápasy užívali (i když v omezeném počtu, ale tohoto se bohužel nějaký ten měsíc ještě nezbavíme) a nakonec to dopadlo tak, že budeme hrát první ligu. Rozhodlo se to v kanceláři. Pro nás, fanoušky, bohužel. Opět jsme přišli o ty emoce přímo na hřišti, kdy by se závěrečným hvizdem rozhodčího rozpoutalo vodkové peklo a šampaňské by teklo proudem. Nicméně los nového ročníku už máme za sebou a lépe to snad ani dopadnout nemohlo. Hned v prvním kole k nám do Štatlu přijede soupeř ze všeho nejnenáviděnější - pražská Sparta. Pro nás fanoušky tedy hned na začátku nejpikantnější zápas. Jediné, co nás trochu mrzí je, že nemůžeme stadion celý vyprodat. Kvůli koronavirovým opatřením je bohužel kapacita stadionu omezená.

Nová sezóna, nová výzva. Konečně se můžeme porovnávat s ostatními fanouškovskými tábory. Ať se bavíme o atmosféře, o choreích nebo o samotném zvuku soupeře. Přeci jenom je prostě rozdíl jet do Vlašimi nebo na Slavii. A z tohoto důvodu my fanoušci nesmíme zaspat a hned na úvod proti letenským musíme šlapat na 1913%. Ale všechna aktivita stojí nějaké prostředky – ať už finanční nebo materiální. Jelikož náš jediný příjem je vybírání drobných od Vás fanoušků do kasiček během domácích zápasů, tak z důvodu právě koronavirových opatření jsme do našeho fanouškovského fondu moc nevysbírali. Proto se na Vás obracíme o pomoc. Zde na facebookovém profilu máme aktuálně 4580 „fanoušků“.

Kdyby nám každý, komu se naše chorea a činnost líbí, poslal na účet mimořádný jednorázový příspěvek 50 Kč (výši příspěvku ale necháme na každém z Vás), v celkovém součtu by nám to moc pomohlo. Fanoušci Zbrojovky stojí při sobě a jelikož není možné se sejít v plném počtu co 14 dní na Srbské, obracíme se na Vás s touto výzvou.

 

Mimořádný příspěvek:                  50 kč  (výše příspěvku záleží na Vás)
Číslo účtu:                                    2200178929 / 2010

 

Každému, kdo nám na fanouškovský účet pošle příspěvek, moc děkujeme. O stavu, kolik jsme od Vás obdrželi, budeme informovat na našem facebookovém profilu.

 

Abychom Vám přiblížili, jak se takové choreo vyrábí, necháme Vás nahlédnout do fotogalerie, která nebyla ještě nikde zveřejněná. Jedná se 70! fotografií, které Vás provedou vznikem této velké choreografie (40x20 metrů) Před rokem, když jsme hráli barážové utkání s Příbramí, se nám podařilo namalovat velkého draka chrlícího oheň na logo 2. ligy. Sami považujeme toto choreo za jedno z nejlepších. Výroba takového chorea není vůbec žádná sranda, nic nám nikdo netiskne, vše si vyrábíme sami vlastnoručně. Parta nadšenců, co by za náš klub i život položila, se vždy sejde, naplánuje nějaké choreo a pak ve volném čase se pustí do výroby. Zcela zadarmo, nikdo nám za tuto činnost nic neplatí. Naopak sami za to platíme – za materiál, za benzín na přepravu věcí na choreo a podobně. Proto Vám chceme ukázat, že výroba chorea není úplná sranda, stojí to hodně práce a úsilí. A na základě toho si vlastně dovolujeme Vás fanoušky žádat o příspěvek.

 

Dále ještě odbočíme – hledáme do našeho týmu nějakého grafika, který by nám mohl pomoci s výrobou motivů na oblečení nebo nálepek. Momentálně nemáme mezi sebou nikoho, kdo by se v grafice vyznal. Napadlo nás tedy obrátit se na Vás, jestli by se mezi vámi nenašel někdo, kdo by nám rád pomohl. Jako odměnu za Vaši činnost vám vždy nabídneme 1 ks oblečení, které bychom vyrobili a dobrý pocit, že oblékáte brněnskou fanouškovskou obec.

Pokud byste někdo měl zájem, napište nám na email zbrojovaci@gmail.com a nějak bychom se domluvili.

Závěrem našeho sdělení Vám prvně děkujeme, že jste dočetli až do konce. Pokud se rozhodnete naše aktivity podpořit příspěvkem, budeme jen rádi. Doufáme, že na prvním zápase proti Spartě se nejenom v kotli sejdeme v co největším počtu (co opatření dovolí) a hlavně, pořádně hladoví a nažhavení vytvořit co nejbouřlivější kulisu našim fotbalistům. Budou to potřebovat.

 - OS Zbrojováci -

Fotogalerie

Unikátní velká fotogalerie z výroby barážového chorea.