Přihlásit | Registrovat
Pro body do Jihlavy taxíkem!
21. 4. 2017 10:47

Pro body do Jihlavy taxíkem!

Ať chceme nebo ne, faktem je, že letošní ročník naší letecké Kapr ligy už se pomalu blíží do finiše a Zbrojovku čeká několik posledních bitev, které naši borci svedou. Doufejme tedy, že na konci budeme slavit záchranu a těšit se na příští pohárovou sezonu! Jedna z těchto bitev a asi i nejdůležitější se odehraje na půdě Jihlavy, kde se bude jednat o opravdový záchranářský duel.

Dá se téměř s jistotou říct, že pokud tento duel zvládneme, v lize už jsme zachráněni. Jsme si jisti, že hráči pro to udělají, co bude v jejich silách. Příslibem jsou zlepšené výkony v posledních zápasech, kdy zas můžeme ze zápasů odcházet spokojení a hrdí na to, že jsme Zbrojováci. Pojďme tedy Zbrojovce vyjádřit podporu v co největším počtu!

Zápas se hraje v pátek odpoledne, a proto každý může vyrazit hned po práci do Jihlavy podpořit Zbrojovku a užít si tak volný prodloužený víkend. A aby to bylo opravdu se vším všudy a bez starostí, povedlo se nám pro všechny fanoušky zajistit dopravu na stadion i zpátky. Vyrazíme všichni společně a to taxíkem!

Sraz je naplánován na 15:45 u brněnské kavárny Bohéma. Odjezd se uskuteční v 16:00 taktéž od Bohémy. Cena je více než symbolická. Cesta na stadion i zpět, vyjde každého výjezdníka na rovných 500 Kč a jako bonus je nachystán pro každého účastníka našeho vítězného zájezdu i lístek na fotbalový zápas. Přihlaste se tedy na mail zbrojovaci@gmail.com a zašlete platbu na účet 2200178929/2010. Poté už jen doražte a nechte se vést, Paruka tam bude taky!