Přihlásit | Registrovat
REPORT: Domácí zápas s Příbramí + výjezd do Varnsdorfu
7. 4. 2022 14:04

REPORT: Domácí zápas s Příbramí + výjezd do Varnsdorfu

Po ostudě s Líšni a následném volném víkendu nás v pátek na apríla čekal neoblíbený soupeř z Příbrami. Na poloprazdném stadionu se bez nějakých zbytečných přestavek baví hrstka fanatiků celý zápas fanděním a dotlačí tak plejery v červených dresech k výhře 1:0. Takhle by to mělo vypadat pořád i v malých počtech se dá produkovat vcelku hlasitý doping, nicméně doufáme, že si v dalších zápasech do sektoru M (do kotle) najde cestu víc fanoušků, kteří tam nechají svoje hlasivky.

Následně nás ve středu 6.4 čekal nejdelší výjezd sezóny do Varnsdorfu. Před polednem vyráží naše autoposádka na 300km cestu, vymotáme se ze zasekaného centra, dále už vše probíhá v poklidu a v dobré náladě, při popíjení nějakých těch piv projedeme Polskem a Německem a dostaneme se necelou hodinu před zápasem do města dnešního soupeře. Obsadíme hospodu u stadionu, občerstvíme se a pak už jdeme do našeho sektoru fandit. Schází se nás v něm za malou vlajkou Zbrojováci celkově 10, během zápasu fandíme s přestávkami a vzhledem k počtu většinou uderné pokřiky, chorály se nám daří držet maximálně 2 opakování i kvůli absenci bubnu. Na zápase nás těší jednak klobáskový poločas kvalitou 8/10 a za druhé výkon hráčů, kterým se podaří díky povedenému startu vcelku vklidu dokráčet k vítězství 2:0, my tak můžeme po dekovačce vyrazit s dobrou náladou zpět do Brna.

V neděli jedeme společně vlakem do Prahy na zápas s Viktorkou Žižkov. Všichni budeme společně naplno fandit a budeme stát bok po boku jako jedna banda (ne jako na výjezdu v Jihlavě, kde jsme byli roztahaní po všech koutech) !!! Sraz je ráno v 5:10 před hlavním nádražím (odjezd vlaku 5:38). Na spaní holt není čas, když fandíš Zbrojovce Brno!

 

-Ultras Brno-

Související zápas

Zbrojovka
Příbram
pátek 1. 4. 2022, 18:00