Přihlásit | Registrovat
REPORT: FC Viktoria Žižkov - FC Zbrojovka Brno 1:0
Reporty 28. 10. 2019 10:36

REPORT: FC Viktoria Žižkov - FC Zbrojovka Brno 1:0

Po sérii tří ligových výher nás čekal další test v podobě výjezdu na Žižkov. Výkop byl naplánován netradičně na sobotu 26. 10. v 13 hodin.

Asi týden předem dáváme info o vlakovém výjezdu. Nakonec se nás schází asi 60 a vyrážíme směr Praha. Cestou panuje dobrá nálada a prostor k zábavě poskytují i skupinky sparťanů cestující na svůj domácí zápas s Bohemkou. Během celého dne dochází k situacím, kdy v našich rukou končí několik symbolů ACS. Bohužel má vlak zpoždění a do sektoru se hlavní skupina dostává cca v 15. minutě. Podle informací security se v sektoru sešlo 114 Zbrojováků. Fandíme celý zápas a místy v sektoru panuje slušný fanatismus. Bohužel na hřišti už se nám tolik nedaří a naši hráči předvádí katastrofální výkon. Komedii na hřišti jen potvrzuje inkasovaná branka v 70. minutě, nutno uznat, že se žižkovský Březina trefil výstavně. Po konečném hvizdu hlavního sudího jdou hráči k plotu a vyměníme si s nimi pár slov. Poté jsme chvíli drženi v sektoru PČR a míříme směr Brno.

Jak je již zvykem, výjezdový počet velmi dobrý. Fandění na slušné úrovni. Naopak k předvedenému výkonu hráčů se asi nemá cenu vyjadřovat. Každopádně výjezd stál za to, jen ho klasicky zkazil ten fotbal no…Příští zápas doma s Vyšehradem!

-Ultras Brno-

Související zápas

ZIZ
Zbrojovka
sobota 26. 10. 2019, 13:00