Přihlásit | Registrovat
REPORT: FC Vysočina Jihlava - FC Zbrojovka Brno 0:3
14. 3. 2022 13:55

REPORT: FC Vysočina Jihlava - FC Zbrojovka Brno 0:3

Jihlava - Zbrojovka Brno aneb "Hoši na hřišti my vás milujem!"

Po úspěšném domácím startu vyráží v páteční poledne vlakem směr Jihlava něco přes 20 fanoušků, které neodradil od vlakového výjezdu ani hrozný termín zápasu (15:30). Cesta probíhá v dobré náladě, většina popíjí piva, jiní kávu, jeden gurmán z našich řad s dokoncei veze z i oběd v krabičce.

Hodinu před zápasem přijíždí vlaková posádka do Jihlavy, kde se společně vyfotíme s našimi vlajkami a poté jdeme rovnou na stadion. Koupíme vstupenky, projdeme prohlídkou a jdeme pověsit flagy. Na zápase nás dnes reprezentují vlajky 1 velká OFB, malá vlajka Zbrojováci, JKG, společná vlajka s Austrii a Gentleman Ultras. Postupně do hostujícího sektoru přicházejí další Zbrojováci, co přijeli auty a náš celkový počet v sektoru je tak 78 fanoušků.

Bohužel se do aktivního fandění během celého špílu zapojuje pouze cca 20tka fanatiků, zbytek je roztahán po celé délce sektoru. Tato skupinka se supportem za podpory malého bubnu dobře baví a snaží se co to jde, ale nemusíme si nalhávat, že jsme byli nějak více slyšet.

Další negativní věc je absence stánku s občerstvením, což je pro pořadatelský klub rozhodně ostuda a nezachrání to ani 1 paní, která nakonec nějaké to pivo přes plot donesla.

K fotbalu jen v krátkosti. Vyrovnaný 1. poločas nás pošle do vedení gólem nováček v našich barvách Blecha a ve 2. půli zamezí nějakému většímu náporu domácích vlastní gól jihlavanů a proměněná penalta Řezníčka. My si tak můžeme užít dekovačku a radostnou cestu domů.

V pátek hrajeme doma s Líšní, nalaďte hlasivky a dojděte do kotle do sektoru M, vytvořme zase společně pořádnou atmosféru.

-Ultras Brno-

Související zápas

Jihlava
Zbrojovka
pátek 11. 3. 2022, 15:30