Přihlásit | Registrovat
REPORT: FC Vysočina Jihlava - FC Zbrojovka Brno 1:6
Reporty 28. 5. 2019 10:02

REPORT: FC Vysočina Jihlava - FC Zbrojovka Brno 1:6

Po víc než vydařeném zápase s Třincem nás v rámci posledního kola základní části FNL čekalo utkání v Jihlavě. Účast v baráži jsme už měli jistou, a tak jsme celý výjezd pojali spíš jako výlet.

Pár dní předem vyhlašujeme vlakový výjezd a v sobotu dopoledne vyrážíme směr Vysočina. Vlaková skupina čítá kolem 40 hlav. Na stadionu, který má každou tribunu jinou a sektor hostů je jeden z nejhorších napříč stadiony u nás, je výkop naplánován na 15. hodinu. V sektoru se nás nakonec schází 69, přičemž asi padesátka se aktivně zapojuje do fandění. Vyvěšujeme vlajky Zbrojováci, Hooligans Brno, malá JKG, Zbrojovka Jugend, Beerhunters, Gentlemen ultras a modrou moravskou Brno 1913. Na to, že nám o nic nejde a na hřišti proti sobě nastoupily sestavy druhé jakosti, je náš support na slušné úrovni. Po poločase vedeme 3:1 a o vítězi začíná být jasno. Se začátkem druhé půle znovu rozjíždíme doping a bavíme se do konce zápasu. Ten končí vysoko 6:1.Jak výsledek napovídá, v našem sektrou panuje celou dobu skvělá nálada a bavíme se různýma chorálama. Děkovačka je tentokrát trochu obměněná - upravili jsme text na "spolu pro postup" a respekt patří hráčům za sundání dresů při pokřiku "kdo má tričko, fandí spartě" :-) Na závěr ještě vyvoláváme Jirku Flodera a trenéra Šustra. V dobré náladě opouštíme stadion a míříme směr Brno.

Ve středu ze sebe musíme každý dostat 100 %! Nesmíme vypustit ani vteřinu fandění, za to hnát hráče za vítězstvím celých 90 minut. Na zápas budou přichystané dvě prezentace, proto dbejme pokynu spíkra a hlasatele, ať je finální efekt co nejlepší. Taky prosím nezapomeňte přispět do kasiček, za každou korunu předem díky! Před námi je to, na co jsme celou sezonu čekali, v některých chvílích už to vypadalo, že si ani baráž nezahrajeme. Hráči ze sebe na jaře dostávají maximum a zaslouží si skvělou kulisu. Teď už záleží jen na nás, jak velké peklo ve středu vytvoříme!

-Ultras Brno-

Související zápas

JIH
Zbrojovka
sobota 25. 5. 2019, 15:00

Fotogalerie

Zbrojovácký výlet do Jihlavy.