Přihlásit | Registrovat
REPORT: FC Zbrojovka Brno - 1. SK Prostějov 4:1
7. 3. 2022 10:34

REPORT: FC Zbrojovka Brno - 1. SK Prostějov 4:1

Jarní část sezóny je tady!

Na rozjezd nás v páteční podvečer před kamerami televize čekal soupeř z Prostějova. I kvůli brzkému výkopu v 17h máme celkem oprávněné obavy o náš počet v kotli, což se následně ukazuje jako obava pravdivá.

Zápas začíná, my spouštíme fandění a do sektoru, kterému vévodí, z igelitu vytvořená ukrajinská vlajka na plotě na podporu Ukrajiny, se pomalu schází nakonec něco přes 40 fanatiků. I přes tento počet fandíme naplno bez nějakých větších přestávek, používáme připravené vlajky a bavíme se celkem hlasitým supportem, také nám pomáhají naši hráči, kteří se dostávají do poločasového vedení 2:0 góly Ševčíka a Přichystala. Na 2 poločas pověsíme na plot naše flagy a pokračujeme ve fandění na podobné úrovni jako v první části. Naštěstí hráči druhou brankou Přichystala rychle zareagují na snížení Prostějova, čímž nám dnešní večer dělají velkou službu, protože klepat se zbytek špílu o výsledek, by našemu support určitě neprospělo. V 68 minutě vytahujeme transparent s textem Slava Ukraini. Na závěrem nás ještě potěší Řezníček krásným gólem nůžkami na výsledných 4:1, po zápase si užijeme dekovačku, sbalíme věci a jdeme společně do hospody oslavit 3 body.

Za návštěvu děkujeme skupince Slovanistů a 1 kamáradovi z řad vídeňské Austrie. Doufáme, že se naše počty v kotli budou během dalších jarních zápasů zvětšovat a budeme hnát náš klub za postupem v důstojnějších počtech (a nejen další domácí kolo s Líšni).

V pátek se všichni vidíme v Jihlavě!

-Ultras Brno-

Související zápas

Zbrojovka
PRO
pátek 4. 3. 2022, 17:00