Přihlásit | Registrovat
REPORT: FC Zbrojovka Brno - FC Slavoj Vyšehrad
Reporty 3. 11. 2019 10:43

REPORT: FC Zbrojovka Brno - FC Slavoj Vyšehrad

Po prohře na Žižkově bylo co napravovat. V rámci 14. kola FNL měl na Srbskou přijet nováček druhé ligy – Vyšehrad. Klub, který o sobě dal vědět nejvíc v satirickém seriálu se stejným názvem. Nešlo očekávat nic jiného, než absolutní převálcování soupeře a drtivé vítězství.

S blížícím se koncem podzimní části ligy už teploty nejsou tak příjemné a na stadionech ubývá lidí. I přesto se dnes scházíme v počtu kolem 80 aktivně fandících, což je málo, ale na druhou stranu Vyšehrad je jeden z nejméně atraktivních soupeřů. Suverenitu v utkání získáváme hned ze začátku, kdy se už v 1. minutě prosazuje Tonda Růsek. K naší radosti přidává gól i o 7 minut později. Ve 14. minutě skórujeme potřetí díky trefě Kuby Přichystala. Ideální scénář zápasu se projevuje i na tribuně, kde se bavíme a fandění je na slušné úrovni. V prvním poločase Vyšehrad takřka k ničemu nepouštíme a hráči jdou do kabin za stavu 3:0. Hned po změně stran se prosazuje Šimon Šumbera a je to už o 4 góly. Zápas se v chladném počasí už dohrává jen z povinnosti, o vítězi je už rozhodnuto. I přes tento fakt se snažíme hnát naše dopředu a poděkovat jim tak za solidní výkon. Máme hodně šancí, ale žádnou neproměňujeme. Bohužel se v 89. minutě po standardce prosazují hosté, a tak Jirka Floder zbytečně přichází o čisté konto. O pár chvil později má Vyšehrad jasnou gólovku, střelu a následnou dorážku ale vychytal Floder. Zápas končí 4:1.

Po výkonu na Žižkově přišlo jasné zlepšení. Takováto vítězství bychom chtěli vidět každé kolo! Co se týče nás fanoušků, pochvalu si zaslouží každý, kdo vážil cestu na Srbskou a zapojil se do fandění. Místy byl support na velmi dobré úrovni. Díky patří taky každému, kdo přispěl do kasiček, nebo si koupil nálepky. Vybralo se 3507 kč. Ještě jednou díky!

Před námi jsou poslední dvě utkání podzimu. Za týden doma proti Prostějovu a po repre pauze poslední výjezd roku do Pardubic.

-Ultras Brno-

Související zápas

Zbrojovka
VYS
pátek 1. 11. 2019, 19:00