Přihlásit | Registrovat
REPORT: FC Zbrojovka Brno - FK Ústí nad Labem 2:2
Reporty 15. 8. 2019 11:34

REPORT: FC Zbrojovka Brno - FK Ústí nad Labem 2:2

Po výhře v Sokolově před námi bylo domácí utkání s Ústím. Věřili jsme, že hráči navážou na povedený druhý poločas ze Sokolova, a že se dočkáme první letošní domácí výhry.

V trošku menším počtu než obvykle spouštíme support. Přes hlavní vlajky vyvěšujeme nápis "Vladane, drž se!!!", který je na těchto místech celý první poločas. Nápis směřuje na podporu dlouhodobého fanouška Zbrojovky a důležitého člověka celé brněnské fotbové scény, který se dostal do potíží. Ještě jednou, VLADANE, DRŽ SE! Ještě před tím, než se vůbec stihneme pořádně do zápasu dostat, už poprvé inkasujeme. Naštěstí se naši rychle vzchopí a v 6. minutě srovnává Tonda Růsek. Od této chvíle máme herně navrch a i na tribunách fandíme dost dobře. Bohužel neproměňujeme naše vyložené šance a poločas končí za stavu 1:1. Nástup do druhého poločasu - hrůza! Polovina kotle mimo sektor...Opět a zase stejná pohádka. Začíná druhý poločas a my navazujeme na kvalitní doping z prvního poločasu. Zpíváme delší chorály a bavíme se. Na hřišti taháme za delší konec, ale s přibývajícím časem nás Ústí začíná přehrávat, což má negativní vliv na dění na tribunách. Sérii standardních situací soupeře naštěstí přežijeme bez inkasování, kdy nás podrží Floder. V 81. minutě se po krásné nabídce do vápna prosazuje Magera, jdeme do vedení. V tu chvíli náš support jede na plné obrátky, jenže o chvíli pozdějí však v našem pokutovém území zatáhl za záchrannou brzdu Kotula, za kterou viděl druhou žlutou kartu. Penaltu bohužel Ústí proměnilo a do konce zápasu už jsme nedokázali skórovat. Po zápase si voláme hráče k plotu, aby nám někdo vysvětlil, proč nemůžeme porážet týmy jako jsou vlašim, pardubice či ústí. Podle nás je už ostuda jen fakt, že s nimi musíme hrát. Hráči naši výzvu nevyslyšeli a k plotu nepřišli.

Co se týče nás fanoušků, nemáme se za co stydět. Fandili jsme dobře celý zápas a hnali hráče dopředu. Hráči zápas nezvládli, neproměnili velké množství šancí a nezvítězili. Dnes už jste také mohli vidět v prodeji novou sérii nálepek - 5 nových vzorů, v balíčku jich je 10 ks - cena 50 kč. Každým koupeným balíčkem podporujete nás, Ultras, v dalších činnostech spojených s chodem kotle. Například na zápas s Ústím jsme pořídili nový megafon a záložní paličky. I dnes kluci chodili s kasičkami, do kterých od Vás vysbírali 2290Kč. Za každý příspěvek moc děkujeme! Zápas také navštívili družební přátelé ze Slovanu, díky za podporu! Brno & Slovan!

Další ligový zápas odehrajeme v Praze na Julisce, musíme vyhrát! Začínáme v 10:15!

- Ultras Brno -

Související zápas

Zbrojovka
UNL
pátek 9. 8. 2019, 19:00

Fotogalerie

Další zbytečná remíza...