Přihlásit | Registrovat
REPORT: FC Zbrojovka Brno - FK Varnsdorf 4:1
Reporty 24. 10. 2019 14:01

REPORT: FC Zbrojovka Brno - FK Varnsdorf 4:1

Po vítězném utkání v Chrudimi vedení klubu odvolalo trenéra Pavla Šustra. Jako jeho nástupce byl vybrán Miloslav Machálek, který přišel z Líšně. První zápas proti Sigmě mužstvo zvládlo, zraky všech se však obracely na první ligové utkání. V rámci 12. kola FNL měl se Zbrojovkou na Srbské poměřit síly Varnsdorf.

Se začátkem zápasu spouštíme support, který je na náš menší počet (asi 70 aktivně fandících) na slušné úrovni. První šanci mají hosté, poté však začínáme přebírat iniciativu my. V 30. minutě po závaru ve vápně střílí Kuba Přichystal a prosazuje se, 1:0. Chvíli na to si gólovou šanci vypracuje Varnsdorf, ale Jirka Floder nás skvělým zákrokem podrží. Už v 35. minutě si na hezký Eismannův centr naběhl Tonda Růsek a vedeme už o dva góly. Ke konci poločasu máme navrch a v 41. minutě sudí nařizuje penaltu v náš prospěch. Tu proměňuje Ondra Vaněk a do šaten se jde za stavu 3:0. Do druhého poločasu vstupujeme nešťastně, když v 62. po závaru ve vápně inkasujeme. Až na velkou šanci hostů, kterou neproměňují, máme na hřišti navrch. Dostáváme se do množství šancí a v 84. se podruhé prosazuje Kuba Přichystal. Ke konci zápasu ještě Floder vychytá tutovku Severočechů, ale skóre se nemění. Varnsdorf porážíme 4:1.

Hodnotit trenéra po jednom zápase nemá smysl, klub udělal rozhodnutí, trenér musí mít výsledky. První krok zvládl, uvidíme co dál. Aktuálně máme v lize 3 výhry v řadě, pomaličku se tabulkou posouváme nahoru, ale zatím je to málo. Před sebou máme 4 poslední zápasy podzimu, takže navýšit výherní sérii na 7 zápasů by nebylo od věci.

Během zápasu odvádíme na tribuně dobrou práci, fandíme skvěle a i díky průběhu utkání se společně při zpívání chorálů dobře bavíme (Ani ajax, ani Bayern... lalala :-)

Díky všem, kteří pravidelně přispívají do kasiček nebo kupují balíčky nálepek! Vážíme si každého příspěvku!

V sobotu vyrážíme na Žižkov, tak vemte mámy, táty, dcery, syny, babičky, dědečky, tety, strejdy, kolegyně a kolegy z práce i náhodné kolemjdoucí -> ať nás je co nejvíce!

Vzhůru Brno!

Související zápas

Zbrojovka
VAR
pátek 18. 10. 2019, 19:00

Fotogalerie

Varnsdorfu jsme měli o vracet....