Přihlásit | Registrovat
REPORT: FC Zbrojovka Brno - SFC Opava 2:1
Reporty 3. 8. 2021 20:13

REPORT: FC Zbrojovka Brno - SFC Opava 2:1

Důležitá domácí výhra ve šlágru kola s Opavou!

Ufff! Ubojovaný zápas, který jsme v závěru zápasu (po proměněné penaltě Pavla Zavadila) urvali na svou stranu. Předvedená hra však spíše připomínala první zápas s Táborskem. Díky bojovnosti jsme však naštětsí odvrátili nepřiznivý stav z prvního poločasu (0:1) a ukázali jsme, že se z Brna body vozit nebudou! Mužem zápasu byl znovu Martin Berkovec. Na aktuálních šesti bodech v tabulce má největší podíl právě on. Snad přijde (společně s body) i klid na kopačky a na tribunách se nebudeme tolik nervovat o výsledek :))

Krátké hodnocení zápasu bychom měli. Teď bych chtěl ještě jednou (a za nás všechny fanoušky) poděkovat Parukovi. Jak jste určitě zaznamenali, tak se náš bývalý supportleader odebral do "důchodu". Píšu to do úvozovek protože vím, že ho na tribunách budeme vídat stále a že navždy zůstane jedním z nás. Jeho 18 sezón je úžasné číslo, kór když víme, že každou sezónu jel na 1913%. Ať už to bylo v plánování a tvorbě choreografií, organizování různých výjezdů a akcí, či samotnému rozeřvávání tribun. Jedeme však dál! Nový supportleader je po vzájemné domluvě Honza a další úkoly jsme si taktéž přerozdělili mezi ostatní... A že jich Paruka měl :-)) 

Teď nás čeká druhý výjezd sezóny do nedalekého Prostějova. Účast očekáváme velkou. Veškeré info k výjedzu se sem budeme snažit dát ve čtvrtek večer, nebo nejpozději v pátek dopoledne.

Kdo nefandí Boby, ať si kope hroby! 

-Ultras Brno-

 

Související zápas

Zbrojovka
OPAVA
neděle 1. 8. 2021, 20:00

Fotogalerie

Důležitá výhra proti Opavě ve šlágru kola!