Přihlásit | Registrovat
REPORT: FC Zbrojovka Brno - SK Líšeň 1:3 + Vídeňské DERBY
22. 3. 2022 08:33

REPORT: FC Zbrojovka Brno - SK Líšeň 1:3 + Vídeňské DERBY

Tento report rozdělíme na dvě části:

 

1. Domácí zápas s Líšní

Minulý pátek jsme na Srbské odehráli „derby“ s Líšní. Proč to píšu do uvozovek? Protože derby to bylo maximálně pro média, nebo našeho soupeře. Pro nás to byla další překážka k vytouženému postupu. Bohužel nepokořená překážka.

Návštěva (i přes nesmyslný čas výkopu - opět v 17:00) byla slušná. Něco málo přes 6000 fanoušků však srazil inkasovaný gól hned na začátku zápasu. I celkový herní projev, kterým jsme se poté prezentovali celý zápas, důvod k radosti taky nepřidal. Zmar, ostuda a zasloužená facka. Doufejme, že výchovná facka. Náskok máme stále dobrý, ale dokud nebude jistý postup, tak nesmíme polevit žádný další zápas. Nesmíme prostě!

Na tento„šlágr“ jsme si připravili choreo, které bylo odkazem na podzimní zápas v Líšni, kde si dva naši fanoušci zahráli na 12. a 13. hráče (foto chorea pod článkem). Teď se k této akci nikdo neměl a tak jsme pomáhali hráčům „pouze“ hlasivkami. Fandění bylo na slušné úrovni, hlavně druhý poločas. Díky všem, kteří se vysrali na hrozný výkon na hřišti a hučeli i tak!

Na tento zápas dorazila skupinka fanoušků Slovanu Bratislava a Austrie Wien! Děkujeme za návštěvu!

 

2. Nedělní návštěva Vídně

Pravého městského derby jsme se nakonec dočkali! V neděli jsme se v počtu 20 zbrojováků zúčastnili zápasu mezi Rapidem a Austrií. Zápas měl vše, co měl mít. Pochod, pyro, plné sektory a správnou fotbalovou nenávist. Na tento zápas se vypravila i početná skupina fanoušků Slovanu Bratislava. Bylo fajn vidět některé kamárady po delší době.

Kamarádům z Austrie samozřejmě děkujeme za pozvání a pohoštění! Těšíme se na další společné akce!

 

-Ultras Brno-

 

Související zápas

Zbrojovka
aaa
pátek 18. 3. 2022, 17:00