Přihlásit | Registrovat
REPORT: FK Dukla Praha - FC Zbrojovka Brno 1:0
8. 11. 2021 08:59

REPORT: FK Dukla Praha - FC Zbrojovka Brno 1:0

Na Slamníku tam je hej...

Sobotní dopolední zápasy mají své kouzlo a ne jinak tomu bylo i teď. Po delší době výjezd, který snese (co se do návštěvy hostujícího sektoru) přísnější měřítko. Slušné zastoupení měli borci z Orthodoxu a Kohoutek. Samozřejmě nesmíme zapomenout ani na fanoušky Austrie Wien. Jejich podpory si velmi vážíme! Konečný počet byl tedy 108 zbrojováků (z toho 20 Austria). 

Co se fotbalu týče, tak do inkasovaného gólu se na to dalo dívat. Pak tam dá soupeř životní gól (jak už to tak proti nám bývá) a zbytek zápasu už jen oboustranná holomajzna. Stát se může. Máme to stále ve svých rukách. Oproti minulé prohře (v Prostějove) to aspoň nebylo s ostudou.

No nic, po zápase ještě nějaké opisovačky za pyro a šlo se tam, kde je každému hej, na Slamník. Co by to byl totiž za výjezd bez nějaké té zábavy kolem, protože jestli něco zbrojováci umí, tak jsou to právě ty zábavy. Někdy si říkám, že když si umíme takto dělat radost po prohraném zápase ve druhé lize, jak to bude vypadat, až budeme hrát o titul v té první?  :)) 

-Ultras Brno-

Související zápas

Dukla
Zbrojovka
sobota 6. 11. 2021, 11:00