Přihlásit | Registrovat
REPORT: FK Fotbal Třinec - FC Zbrojovka Brno 1:1
Reporty 4. 9. 2019 23:05

REPORT: FK Fotbal Třinec - FC Zbrojovka Brno 1:1

FK Fotbal Třinec - FC Zbrojovka Brno

Už potřetí v této sezóně před námi byl výjezd s výkopem v 10:15. Pro většinu výjezdníků to znamenalo brzké vztávání a delakou cestu k polským hranicím. K tomu všemu se pojila i výsledková mizérie. I přes všechny tyto faktory svůj klub vyjela podpořit skupina Zbrojováků.

V sektoru se nás nakonec schází kolem 30, vyvěšujeme vlajky Zbrojováci, Beerhunters a několik dalších. Se začátkem zápasu fandíme, postupem času se ale naše vystoupení na tribuně zhoršujeJe to adekvátní k tomu, co se děje na hřišti. Fotbalová tragédie, Třinec nás přehrává, nejsme schopni vyprodukovat šance, ba ani podržet míč. K první šanci dochází ve 41. minutě, ale Štepanovského vychytal brankář domácích. V 52. minutě jde Třinec do vedení, což se dalo, s ohledem na předvednou hru, čekat. Tím se defakto rozpadlo fandění, protože každý, kdo tam byl ví, že to pro nás bylo silný kafe. Někteří z nás se nakonec musí zabavit pochodující „mašinkou“. Nakonec se ale výkon týmu trochu zlepšil a díky lepší 15ti minutovce dáváme gól z rohu (ne, nebyl to roh na krátko). Tím šťastlivcem je dvacetiletý dlouhán Jakub Černín, který při svém debutu za Áčko přidal i branku. Do konce utkání nás ještě párkrát podrží Floder, ale víc už se v zápase nestane. Ihned po ukončení zápasu sklízíme vlajky a vyklízíme nešťastní sektor.

Z Třince bereme bod a můžeme být za něj rádi. Nekoukatelný fotbal, katastrofa. Otázka je, co bude dál? Jsme někde ve středu tabulky DRUHÉ ligy, příští zápas doma proti Líšni... Nevyhrajeme snad???

 -Ultras Brno-

Související zápas

TRI
Zbrojovka
sobota 31. 8. 2019, 10:15