Přihlásit | Registrovat
REPORT: MFK Chrudim - FC Zbrojovka Brno 1:4
Reporty 21. 10. 2019 17:43

REPORT: MFK Chrudim - FC Zbrojovka Brno 1:4

Navázat na solidní výkon v pohárovém utkaní v Jablonci chtěli hráči proti Chrudimi. Na východ Čech cestovala i početná skupina Zbrojováků, která si musela přivstat. Výkop na stadionu Za Vodojemem byl naplánován už na 10:15. Jednalo se o čtvrtý letošní výjezd s takto brzkým začátkem.

Celkem se nás v sektoru schází asi stovka a celý zápas solidně fandíme i přes nepříznivé počasí. Vyvěšujeme zástavy Zbrojováci, Hooligans Brno, South Moravia, Beerhunters a několik dalších. Bohužel už v 16. minutě inkasujeme. Naštěstí vyrovnáváme po vlastním gólu chrudimského hráče, a tak jdou hráči do kabin za stavu 1:1. Druhý poločas začíná hekticky, když obě mužstva mají slušný počet šancí. Tu největší mají chrudimští po odpískané penaltě. Ta se kope přímo u sektoru hostů. Zcela logicky se snažíme aktéra znervóznit a povedlo se! Penalta končí na břevně a dalo by se říct, že tento moment je zlomový pro celé utkání. Naši začínají mít navrch a v 72. minutě jdeme do vedení po gólu Adama Fouska. Chrudim se snaží vytvořit tlak, ale my hrozíme nebezpečnými brejky. Po jednom takovém se prosazuje Štěpanovský, 1:3. Čtvrtý gól do sítě Východočechů přidal opět Adam Fousek, a tak vítězíme 1:4. Probíhá děkovačka a celý sektor slaví společně s hráči.

Podprůměrný první poločas hráči odčinili výkonem v tom druhém. Připsali jsme si teprve druhou venkovní výhru, takže je před mužstvem ještě obrovský kus práce. Co se týče nás fanoušků, opět jsme se předvedli nadprůměrně. Plný sektor hostů, k tomu slušný support po celý zápas, některé pasáže stály opravdu za to. Díky všem, kdo se fandění účastnili, jen víc podobných (a vítězných) výjezdů!

-Ultras Brno-

Související zápas

CHR
Zbrojovka
sobota 5. 10. 2019, 10:15