Přihlásit | Registrovat
REPORT: Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno 0:0
31. 1. 2023 15:12

REPORT: Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno 0:0

Uplynulá neděle, kdy jsme se v počtu 55 fanoušků poprvé v novém roce společně potkali na stadionu při ligovém zápase našeho milovaného klubu, by se mohla nazvat "generálkou", při které jsme nezklamali ať už my, nebo hráči. Tím spíš, když se podíváme na jízdní řád ligy, kdy nás v následujících třech kolech čekají opravdové fanouškovské a fotbalové šlágry, na kterých se musíme prezentovat v co nejlepším světle!

Musíme pokračovat na vlně z Bolky, kde se už v klasicky pěkně ovlajkovaném sektoru drtivá většina bavila celý zápas fanděním a tvořila tak na lidu prázdném stadecu atmosféru. Stejně tak hráči musí nechat na hřišti všechen svůj um a maximální nasazení, abychom měli šanci pomýšlet na důležité body ve vyrovnané tabulce a prolomili nelichotivou sérii z podzimu proti týmům ze špičky tabulky.

Následující termíny si tak všichni zapište červeně do kalendáře a už teď hecujte všechny své kamarády a známé, protože na těchto zápasech nesmí žádný zbrojovák chybět!

5.2. neděle - domácí špíl v 15:00 proti obhajcům titulu z Plzně, 11.2. sobota - společný výjezd na Slavii do Edenu (o dopravě budeme včas informovat) a 18.2. sobota - domácí špíl v 15:00 proti chacharům z Ostravy!

Tak v nedělu se vidíme se v sektoru "M" bando! VZHŮRU BRNO!!!

 

-Ultras Brno-

Související zápas

Boleslav
Zbrojovka
neděle 29. 1. 2023, 15:00