Přihlásit | Registrovat
REPORT: Nedělní výjezd na Žižkov
11. 4. 2022 13:27

REPORT: Nedělní výjezd na Žižkov

První místo v tabulce, tradiční soupeř, tradiční čas výkopu a hlavně další zápas ZBROJOVKY! Co víc si může přát člověk, mezi jehož koníčky nepatří chatička, kde už to stejně zná, ale radši tráví svůj volný čas tím nejlepším způsobem? Odpověď je jasná, no teda pro 80 fanatiků rozhodně! Tento výjezd měl vše - zábavu, párty, fanatismus, výhru, pěkné počasí :-). Jen ten počet výjezďáků mohl být lepší. Ale co, zábava se dá dělat v jakémkoliv množství a někdy i méně může být "více".

V den zápasu se brzo ráno schází přibližně dvacítka nedospavců na hlavním nádraží. Nutno podotknout, že až na pana Jindřicha nevypadá nikdo tak, jako by zrovna vyšel z Tabáku. To hodnotím pozitivně. Po cestě vlakem se popíjí nějaké to pivečko a cesta rychle utíká. Vše za dobré nálady obsazenstva. Po příjezdu do Prahy se nás ujímají pánové z pražské pořádkové jednotky, kteří nás (v od dost větší početní přesile) doprovází až na stadion. Pověsíme vlajky, občerstvíme se, počkáme na "autovýjezďáky" a jdeme hučet.

Support je celý zápas na poměrně dobré úrovni. Stojíme bok po boku, tak jak to má být. Narozdíl od počasí (chvílu slunko, chvílu sníh s dešťěm) je support celý zápas konzistentní. Díky všem! Navštívit nás přijel i jeden známý taxikář a náš kamarád z Austrie Vídeň, snad v Praze sehnal nějké ty kočky na brigádu!

Co napsat k fotbalu? Nevím... V televizi jste to asi viděli lépe. Můžeme snad vyzdvihnout výkon celého týmu v čele s brankářem Berkovcem, který má třetí vychytanou nulu v řadě!

Po konci zápasu proběhne tradiční děkovačka a s pocitem krásně strávené neděle vyrážíme směr Brno. Škoda je vždy akorát toho pondělí. Hlavně po takových výletech.

-Ultras Brno-

Související zápas

ZIZ
Zbrojovka
neděle 10. 4. 2022, 10:15