Přihlásit | Registrovat
REPORT: Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno 0:2
8. 8. 2022 11:13

REPORT: Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno 0:2

Po domácí prvoligové premiéře vyrážíme v druhém kole do nedaleké Olomouce.
Díky ideálnímu termínu zápasu nás jede cca 80 vlakem, zbytek volí cestu auty. Během týdne hecujeme lidi přes sociální sítě na společný pochod z olomouckého náměstí na stadion, stejně tak vyhlašujeme červený dresscode, který je většinou fanoušků dodržen, nicméně to mohlo být i lepší. Apelujeme tak i pro příště na všechny naše fanoušky! Naše dominantní barva je červená!
Před pochodem máme ještě dostatek času na občerstvení v různých přilehlých restauracích na náměstí. Kolem třetí hodiny se již scházíme u orloje, vyfotíme se společně za vlajkou ZBROJOVÁCI a vyrážíme za zpěvu chorálů na stadion. Pochodu se v dobré náladě účastní víc jak stovka zbrojováků.
U stadionu se potkáváme s autaři, projdeme rychlou prohlídkou, která je dnes bez problémů či nějakých buzerací od securitky a dostáváme se do sektoru, kde postupně vyvěšujeme naše zástavy.
Před zápasem se dav 288 lidí (v tom 10 přátel z Austrie a 1 z Klatov) ještě šikuje k sobě, aby to vypadalo jak má a abychom zbytečně nemrhali potenciálem našeho dopingu.
Během celého zápasu si držíme vysokou úroveň supportu, ke kterému nám pomáhají také hráči svým výkonem. Po našich gólech a hlavně ke konci zápasu (kdy je jisté, že zde po více jak 20 letech vyhrajeme) panuje v kotli doslova euforie. Ten kdo chyběl, může jen litovat! Domácí atmosféra (často až fanatická), skvělé představení hráčů v čele s vynikajícím Ševčíkem (toho musíme udržet, pokud chceme hrát evropské poháry :-) ) a pomyslná třešnička na dortu ve formě "párty ve vlaku" po cestě zpět.
Kéž by bylo víc takových sobot. Je to jen na nás!
Další příležitost máme už za 5 dní, kdy k nám přijede Boleslav. Vidíme se v kotli bando.
 
 
-Ultras Brno-