Přihlásit | Registrovat
REPORT: Slavia Praha - Zbrojovka Brno 2:0
13. 2. 2023 13:51

REPORT: Slavia Praha - Zbrojovka Brno 2:0

Druhý jarní výjezd je za námi. Los nás zavedl do Edenu, kde nás čekal lídr tabulky, pražská Slavie. Výjezd jsme nechtěli podcenit a proto už týden před výjezdem rozjíždíme hecování a snažíme se zvednout ze zadku co nejvíc lidí.

V den výjezdu se tedy scházíme na hlavasu a vyrážíme společně vlakem. Cesta probíhala v pohodě až na lehké buzerace od fízlů a konfliktu na nádraží. Zhruba po 3,5 hodinách přijíždíme ke stadionu. Postupně vyvěšujeme všechny vlajky a čekáme na začátek zápasu. V sektoru se nakonec schází 164 zbrojováků, což na jednu stranu není bůhvíjaké číslo, na druhou stranu však v naší situaci, kdy nějaký ten (asopň menší) úspěch pamatují lidi věkem 35+, ještě dobré číslo. Od začátku zápasu rozjíždíme kvalitní support, který nepřestává ani po obdržených gólech a trvá až do konce utkání.

K samotnému zápasu asi jen tolik, že nepotvrzujeme roli favorita a odjíždíme domů se skórem 2:0 v náš neprospěch. Nutno říct, že šance na (minimálně) bod byla. Bohužel jsme nevyužili naše tutovky a i přes bojovný výkon to na vyloupení Edenu prostě nestačilo.

Po zápase pak na nádraží probíhá ještě pár menších konfliktů mezi domácimi a naší vlakovou posádkou. Příslušníci PČR však vše rychle utnou a my se tak vydáváme na zpáteční cestu do Brna.

Děkujeme všem, kteří vyjeli reprezentovat náš klub a v sobotu se vidíme na Srbské na zápase proti Baníku.

 

- Zbrojovka Jugend-

 

 

Související zápas

Slavia
Zbrojovka
sobota 11. 2. 2023, 18:00