Přihlásit | Registrovat
REPORT: Týden zbrojováckého fanatika
20. 4. 2022 08:47

REPORT: Týden zbrojováckého fanatika

Středeční podvečer doma proti soupeři z Ústí nad Labem je už taková naše klasika. Výhra na hřišti, i když docela vydřená, v kotli se nachází přibližně podobný počet fans jako během předešlých jarních bojů, stejně tak naše fandění nevybočuje od zaběhlých standartů. Před zápasem ještě probíhá choreo sbírka na ultras aktivity, při které se vybralo 2471 Kč, děkujeme všem co přispěli.

Sobotu naše ultras skupina tráví výrobou chorea na venkovní zápas jara s Vyškovem (v Drnovicích prosím poslouchejte pokyny spíkra a lidí kolem něj, aby se choreo podařilo a několika hodinová práce nepřišla vniveč).

Druhý den v brzkých ranních hodinách vlakem vyrážíme po 1 týdnu opět do Prahy na výjezd, ale tentokrát na Strahov, kde nás čeká sparťanské B mužstvo. Cesta probíhá v dobré náladě a za popíjení různých nápojů. Chvíli před špílem se dostáváme na stadion, kde se zdravíme s dalšími zbrojováky. V hostujícím sektoru se nás za 3 malými vlajkami (zbrojováci, anglickou a on tour) a "talismanem" z vlaku, který nakonec příliš štěstí nepřinesl, schází na 3 desítky. Během 1 poločasu se za asistence bubnu fanděním baví 20 fanatiků pod dohledem velkého množství sekuriťáků, prim jednoznačně hraje chorál "Hoši na hřišti". Po neproměněném nájezdu Blechy se jde do kabin bez gólu. Ve 2 poločase po inkasovaném gólu bohužel naše fandění hodně upadá a do konce zápasu už zakřičíme jen pár pokřiků. Výkon hráčů taky není vůbec dobrý a my tak musíme zkousnout druhou jarní prohru a vydat se domů. Cesta zpět a následná zábava ve městě, ale probíhá jako kdyby se vyhrálo.

 -Ultras Brno-

Související zápas

Sparta
Zbrojovka
neděle 17. 4. 2022, 10:30