Přihlásit | Registrovat
REPORT: Zbrojovka Brno - Slovácko 2:2
1. 8. 2022 09:58

REPORT: Zbrojovka Brno - Slovácko 2:2

anulovali

Tak jsme se dočkali a konečně máme v Brně prvoligový fotbal!

Hned na rozjezd jsme dostali kvalitního soupeře a nutno podotknout, že jsme jak v ochozech, tak na hřišti s drobnými výhradami obstáli.

K fotbalu: Před zápasem bylo všude možně favorizováno Slovácko, avšak naším zodpovědným a bojovným výkonem jsme tyto "papírové předpoklady" rychle anulovali. Škoda, že jsme nedali pojistku na 3:1, zápas pak pro nás mohl dopadnout lépe (na kdyby se však nehraje). Remíza 2:2 je ale i tak dobrým výsledkem, od kterého se můžeme odrazit. Branku dal za nás Ševčík a Přichystal, na obě tyto branky přihrával Řezníček. K závěru bych ještě rád dodal, že hrát a bodovat může opravdu každý s každým! To jsme se přesvědčili jak proti Slovácku, tak i v dalších zápasech prvního kola (pozdrav pro obě pražská S).

K fandění: Tady patří díky všem, návštěva a celková atmosféra byla hodna ligovému fotbalu. Hráčům se prostě musí hrát hned jinak, než tomu bylo ještě nedávno. Kotel šlapal celý zápas a až na pár hluchých míst (kdy někteří spíše řešili fotbal, než support) to bylo dobrý. K těm hluchým místům ještě... Do kotle se chodí hučet, bez ohledu na to, co se děje na hřišti. Přerušit chorál, nebo pokřik může pouze gól, který dá naše můžstvo! Na fotbal se můžete v klidu dívat z ostatních sektorů. Do kotle chodí fanatici, ne diváci. Pro příště se tím prosím řiďte.

Tak sportu zdar a Zbrojovce zvlášť!

 

-Ultras Brno-