Přihlásit | Registrovat
REPORT: Zbrojovka Brno - Sparta Praha 0:4
11. 10. 2022 16:17

REPORT: Zbrojovka Brno - Sparta Praha 0:4

Předně začneme tím horším, abychom to pak zakončili pozitivně. Proč pozitivně? Protože vítězem tohoto zápasu jste byli vy, fanoušci!

Nejsme však alibisti, že se ten den nic hrozného nestalo. Stalo! Druhý domácí zápas s pražským „S“, kde byly plné tribuny, kde se mohli naší hráči opřít o velkou podporu, ale kde zároveň vyhořeli. Bohužel se potvrdilo námi neoblíbené „prohrávali jsme, když byl soupeř ještě na D1 v Průhonicích“… Dva zápasy s pražskými „S“ a celkové skóre 0:8. Hrůza! Ani jednou jsme se neradovali z gólu. A že by nebyli k poražení? Podívejte se na jejich letošní zápasy, kdo vše je obral o body. Proč se pořád musíme z těchto soupeřů připosrávat? Je třeba s tím fakt něco dělat.To by bylo k fotbalu asi vše. Každý si udělal obrázek sám.  Potřebujeme se teď zvednout a začít sbírat body!

Teď ta příjemnější část reportu… Prvně chceme poděkovat všem, kteří se podíleli na tvorbě vydařené kartoniády. Práce bylo dost a vše se muselo stihnout během jednoho dne. Až do poslední chvíle jsme totiž nevěděli, jestli PČR vůbec choreo povolí (důvodem zákazu měli být „výtržnosti“ v zápase se Slávií). Dále chceme poděkovat početné skupině kamarádů z Austrie Wien a Slovanu Bratislava. A v neposlední řadě také děkujeme všem fanouškům, kteří přispěli do kasiček.

No a co se týče fandění? Tak to bylo na kvalitní úrovni (bez ohledu na předvedenou hru). Takto to má vypadat! My jsme rozhodně ostudu neudělali. Doufáme, že to je náš odrazový můstek pro další zápasy, i když víme, že počet nebude vždy tak velký, jako teď. S tím si však poradíme. Kvalita je vždy více, jak kvantita. My musíme šlapat, ať se děje cokoliv!

P. S. Rozebírat jednotlivé hráče Sparty tady nebudeme. Ani Krejčího. Na to máte všeljaké internetové diskuze.

 

-Ultras Brno-