Přihlásit | Registrovat
REPORT: Zlín - Zbrojovka Brno 2:3
13. 9. 2022 14:34

REPORT: Zlín - Zbrojovka Brno 2:3

Po posledním domácím zápase proti Bohemce, který se příliš nepovedl, nás čekal zápas ve Zlíně. Jelikož jsme letos venku zatím 100%, tak doufáme že se podaří sérii prodloužit.

Kvůli ideální vzdálenosti a dobrému spojení volíme vlakový výjezd. V sobotu dopoledne se tak scházíme v naší klubovně odkud se společně vydáváme k místu srazu. Po cestě do Zlína se pak bavíme klasicky po svém. Cesta ubíhá rychle a po hodince a půl vystupujeme na nádraží ve Zlíně. Zde už na nás čeká početná skupina fízlů s výbavou, za kterou by se nemuseli stydět ani speciální jednotky Delta Force. Ti nás vedou až ke stadionu (nepochopitelně snad tou nejdelší možnou trasou).

Při prohlídce před sektorem je odchyceno pár lidi, ale jinak se relativně v klidu dostáváme na stadion, kde pověsíme vlajky a čekáme na zbytek lidí. Nakonec se nás v sektoru schází něco kolem 200 a s úvodním hvizdem rozjíždíme support.

Úroveň supportu je po většinu zápasu (kromě gólů) spíše průměrná. Bohužel si stále dost lidí plete fotbalový zápas s koncerty apod. Na fotbal chodíme hlavně fandit! Konec zápasu se nese v atmosféře strachu o výsledek, který nakonec hráči uhájí a ve venkovním prostředí tak zůstáváme stále neporaženi. Po závěrečném hvizdu hráčům poděkujeme za předvedený výkon a opouštíme stadion.

 Při cestě ze stadionu nás čeká ještě nějaké to opisování a buzerace. My si však radost z výhry zkazit nenecháme a za dobré nálady míříme zpět do Brna.

 

-Ultras Brno-