Přihlásit | Registrovat
S bodem z Hradce do Opavy
23. 3. 2017 17:06

S bodem z Hradce do Opavy

Zápas s Hradcem už proběhl před několika dny. I přes slibný a bojovný výkon znovu potvrzujeme pozici remízového krále a po několika spálených tutovkách odjíždíme do Brna s jedním bodem. Sice jsme znovu nedali gól, ale na druhou stranu už jsme gól více než 450 minut nedostali. Doufejme, že tuto sérii protáhneme i do dalšího, tentokrát pohárového, utkání.

V Hradci jsme nastoupili bez dvou členů naší ofenzivy, což se možná na výsledku také podepsalo. Nicméně remíza z venku a především další čisté konto se počítají a nikdo se nebude zlobit, když si Dušan připíše další čisté konto už v neděli ve čtvrtfinále. V tom už borci znovu nastoupí v kompletní sestavě a chybět nám bude jen Tadas, který bude v těch dnech oslňovat v anglickém Wembley. 

Znovu všem připomínáme, že je možnost využít pro cestu do Opavy i služeb oddílových taxikářů a užít si tak pohodovou neděli s příjemnou vítěznou tečkou. Zítra je poslední možnost, kdy se lze přihlásit a zaplatit si svoji cestu i se vstupenkou na samotnou čtvrtfinálovou bitvu. Pojďme toho využít v co největším počtu. Řezňa tam bude taky!